R5 5600X B450M S2H sistem için 9060 XT alınır mı?

• Konuyu başlatan TsuMeX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 84

TsuMeX

Hectopat
Arkadaşlar yazdığım sistem için 9060 XT ekran kartı alınır mı?

Ekran kartının tam modeli: ASUS TUF Radeon RX 9060 XT Gaming OC 16 GB GDDR6 128bit AMD.

Aanakart: Gigabyte B450M S2H 3600MHz(OC)
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.
Ramlar: G.Skill Ripjaws (2x8GB) v siyah 3200MHz CL16 DDR4.
Depolama birimleri: Samsung 500GB EVO Plus NVMe M.2 SSD, Western Digital 1TB HDD.
Güç kaynağı: Sharkoon SHP650 V2 650W 80+

Arkadaşlar yazdığım sistem için 9060 XT ekran kartı alınır mı?

Ekran kartının tam modeli: ASUS TUF Radeon RX 9060 XT Gaming OC 16 GB GDDR6 128bit AMD.

Aanakart: Gigabyte B450M S2H 3600MHz(OC)
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.
Ramlar: G.Skill Ripjaws (2x8GB) v siyah 3200MHz CL16 DDR4.
Depolama birimleri: Samsung 500GB EVO Plus NVMe M.2 SSD, Western Digital 1TB HDD.
Güç kaynağı: Sharkoon SHP650 V2 650W 80+
Bütçeniz nedir? Açıkçası rezalet parçalar var.

Bütçem 20.000 civarlarında şu aşamada sadece ekran kartını değiştireceğim PSU yeterli olur mu olmaz mı?
Ha kusura bakmayın hocam, yeni sistem aldığınızı zannettim. Ekran kartı değiştirecekseniz değiştirebilirsiniz bir engel yok PSU yeterli.

Ha kusura bakmayın hocam, yeni sistem aldığınızı zannettim. Ekran kartı değiştirecekseniz değiştirebilirsiniz bir engel yok PSU yeterli.

Estağfurullah ilk baştan yorumunuzu biraz garipsesemde sonradan düzeltmenize sevindim, çevreden duyumlarıma göre PSU yetersiz kalabilir ve darboğaz olur gibi bazı söylentiler oluştu bu durum kafamı karıştırdı.

Estağfurullah ilk baştan yorumunuzu biraz garipsesemde sonradan düzeltmenize sevindim, çevreden duyumlarıma göre PSU yetersiz kalabilir ve darboğaz olur gibi bazı söylentiler oluştu bu durum kafamı karıştırdı.
Hocam PSU'lar biraz markaya göre çok değişkenlik gösteriyor. Ancak sizin durumunuzda idare etmek için yeterli bir PSU sadece fazla zaman geçmeden değiştirin derim. Yoksa 650w fazlasıyla yeterli.

Hocam PSU'lar biraz markaya göre çok değişkenlik gösteriyor. Ancak sizin durumunuzda idare etmek için yeterli bir PSU sadece fazla zaman geçmeden değiştirin derim. Yoksa 650W fazlasıyla yeterli.

Maalesef kısa bir zaman içinde bunu değiştirmem mümkün gözükmüyor tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı