Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #51 utkan12345 dedi: Hocam bugün bir şey fark ettim benim bilisayarımın güç modu dengelideydi sonra dengeliden güç tasarufu moduna geçtim güç tasarufu moduna geçince boşta 40 derecede çalışmaya başladı bunun nedeni hangi parçadan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Güç moduna aldığın zaman işlemci boost frekansını düşürür, voltaj değerlerini düşürür. Bundan kaynaklı olarak sıcaklığın düşmesi normal bir şey.
utkan12345 dedi: Hocam bugün bir şey fark ettim benim bilisayarımın güç modu dengelideydi sonra dengeliden güç tasarufu moduna geçtim güç tasarufu moduna geçince boşta 40 derecede çalışmaya başladı bunun nedeni hangi parçadan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Güç moduna aldığın zaman işlemci boost frekansını düşürür, voltaj değerlerini düşürür. Bundan kaynaklı olarak sıcaklığın düşmesi normal bir şey.
utkan12345 Decapat Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 52 8 Şubat 2021 #52 Vorplody dedi: Güç moduna aldığın zaman işlemci Boost frekansını düşürür, voltaj değerlerini düşürür. Bundan kaynaklı olarak sıcaklığın düşmesi normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Peki hocam son bir soru bu PC'yi marta kadar kullansam bir şey olur mu?
Vorplody dedi: Güç moduna aldığın zaman işlemci Boost frekansını düşürür, voltaj değerlerini düşürür. Bundan kaynaklı olarak sıcaklığın düşmesi normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Peki hocam son bir soru bu PC'yi marta kadar kullansam bir şey olur mu?