kaancicek2458
Hectopat
Stok soğutucu kullanıyorum problem nedir?
Stok soğutucu kullanmak. Şunu bile taksan bedava parasına kalıcı çözüm olur.
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
Yanlış takmış olamam değil mi stok soğutucuyu tamamen stok soğutucu oldugundan dolayı böyle ısınıyor ve hata alıyorum.
Olabilirsin, boşta 80-85 derece absürt çünkü. Tekrardan bir montaj yapılmalı aslında ama yeniden macun uygulaması ıvır zıvırı derken halihazırda stok fan bu işlemciye az olduğu için al kule tipini, tak kafan rahat olsun derim.
Uzun süreli düşünürsen sıvı soğutma tabii ki mantıklı fakat işlemcini ortalama bir hava soğutma çok çok rahat keser, overclock bile yaparsın. Çok ileriyi düşünürüm dersen böyle bir sıvı soğutma işini görür. Yoksa üstte atılan hava soğutucuyu al.Peki sıvı soğutucu almak daha mı mantıklı beni uzun süre götürecek bir şey önereibilir misin fiyata takılma. boşta şu an 67 derece 65 derece yanlış söylemişim.
Peki sıvı soğutucu almak daha mı mantıklı beni uzun süre götürecek bir şey önereibilir misin fiyata takılma. boşta şu an 67 derece 65 derece yanlış söylemişim
Uzun süreli düşünürsen sıvı soğutma tabii ki mantıklı fakat işlemcini ortalama bir hava soğutma çok çok rahat keser, overclock bile yaparsın. Çok ileriyi düşünürüm dersen böyle bir sıvı soğutma işini görür. Yoksa üstte atılan hava soğutucuyu al.
DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.799,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gerek yok, attığım yeterli. Yok illa at diyorsan bunu gösteririm bir ömür kullanırsın, ben 360mm olmadığı sürece hava soğutmaların performansını ve kalitesini sıvı soğutmalara değişmem.
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Sonu gelmez, her türlü daha iyisi vardır da o fiyata çok iyi soğutucu. Daha iyisi diye diye çift 480mm'lik custom sıvı soğutmaya kadar yolu var. Problemli olmayacak neredeyse tüm işlemcilere yeter bu soğutucu.Teşekkür ediyorum üstteki hava soğutucunun daha iyisi var mıdır almışken sıvı olmazsa onun daha iyisini alayım.
Sonu gelmez, her türlü daha iyisi vardır da o fiyata çok iyi soğutucu. Daha iyisi diye diye çift 480Mm'lik Custom sıvı soğutmaya kadar yolu var. Problemli olmayacak neredeyse tüm işlemcilere yeter bu soğutucu.
Sonu gelmez, her türlü daha iyisi vardır da o fiyata çok iyi soğutucu. Daha iyisi diye diye çift 480Mm'lik Custom sıvı soğutmaya kadar yolu var. Problemli olmayacak neredeyse tüm işlemcilere yeter bu soğutucu.