T Tallend Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #1 R5 5600X var ve bu anakarti almayi dusunuyorum. BIOS Update gerekli mi, bilgisi olan var mı ve guzel bir anakart mi? Amazon'da 3 nesil islemcilere uygun yaziyor sitesinde 5.nesil islemcilerede uyuyor yaziyor arada kaldim. Yol gosterir misiniz? Amazon.com.tr
R5 5600X var ve bu anakarti almayi dusunuyorum. BIOS Update gerekli mi, bilgisi olan var mı ve guzel bir anakart mi? Amazon'da 3 nesil islemcilere uygun yaziyor sitesinde 5.nesil islemcilerede uyuyor yaziyor arada kaldim. Yol gosterir misiniz? Amazon.com.tr
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #2 Anakartta Q-Flash BIOS özelliği var. X bir devre elemanı takmada güncelleme yapabiliyorsunuz.
T Tallend Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #3 Uchiha Shisui dedi: Anakartta Q-flash BIOS özelliği var. X bir devre elemanı takmada güncelleme yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasil yani.
Uchiha Shisui dedi: Anakartta Q-flash BIOS özelliği var. X bir devre elemanı takmada güncelleme yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasil yani.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #4 Tallend dedi: Nasil yani. Genişletmek için tıkla... Yani BIOS'unuz güncel değilse bile işlemci takmadan dahi güncelleyebiliyorsunuz.
Tallend dedi: Nasil yani. Genişletmek için tıkla... Yani BIOS'unuz güncel değilse bile işlemci takmadan dahi güncelleyebiliyorsunuz.
T Tallend Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #5 Uchiha Shisui dedi: Yani BIOS'unuz güncel değilse bile işlemci takmadan dahi güncelleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Flasha BIOS atacak baska bir bilgisayar yok telefondan yapilabilecek bir islemmi.
Uchiha Shisui dedi: Yani BIOS'unuz güncel değilse bile işlemci takmadan dahi güncelleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Flasha BIOS atacak baska bir bilgisayar yok telefondan yapilabilecek bir islemmi.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #6 Tallend dedi: Flasha BIOS atacak baska bir bilgisayar yok telefondan yapilabilecek bir islemmi. Genişletmek için tıkla... Flash belleğe dosya atmak imkansız mı? Bulunduğunuz çevrede internet cafe, yerel bilgisayarcı falan da mı yok?
Tallend dedi: Flasha BIOS atacak baska bir bilgisayar yok telefondan yapilabilecek bir islemmi. Genişletmek için tıkla... Flash belleğe dosya atmak imkansız mı? Bulunduğunuz çevrede internet cafe, yerel bilgisayarcı falan da mı yok?
T Tallend Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #7 Uchiha Shisui dedi: Flash belleğe dosya atmak imkansız mı? Bulunduğunuz çevrede internet kafe, yerel bilgisayarcı falan da mı yok? Genişletmek için tıkla... Bildigim varda yakinda degil telefondan yapilabilecek bir şeyse ugrasmiyayim.
Uchiha Shisui dedi: Flash belleğe dosya atmak imkansız mı? Bulunduğunuz çevrede internet kafe, yerel bilgisayarcı falan da mı yok? Genişletmek için tıkla... Bildigim varda yakinda degil telefondan yapilabilecek bir şeyse ugrasmiyayim.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #8 Tallend dedi: Bildigim varda yakinda degil telefondan yapilabilecek bir şeyse ugrasmiyayim. Genişletmek için tıkla... Flash belleğe rar içinden çıkacak bir dosyayı atacaksınız. Artık nasıl yapabiliyorsanız.
Tallend dedi: Bildigim varda yakinda degil telefondan yapilabilecek bir şeyse ugrasmiyayim. Genişletmek için tıkla... Flash belleğe rar içinden çıkacak bir dosyayı atacaksınız. Artık nasıl yapabiliyorsanız.
7yalova7 Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 283 Çözümler 1 28 Mayıs 2023 #9 5800x3d ile bu anakartı kullanıyorum. Sıfır satın aldım, bios gincel geldi. En güncel hali değildi fakat bu işlemci için yeterli olan sürümdeydi.
5800x3d ile bu anakartı kullanıyorum. Sıfır satın aldım, bios gincel geldi. En güncel hali değildi fakat bu işlemci için yeterli olan sürümdeydi.