Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 9 Haziran 2022 #11 Windows 11'e geçilir bir sorun olmaz fakat 22H2 RTM sürümü beklemeni öneririm.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 9 Haziran 2022 #12 Hououin Kyouma dedi: Windows 11'e geçilir bir sorun olmaz fakat 22H2 RTM sürümü beklemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Bugların gitmesini bekleyeceğim biraz daha sistem otursun istiyorum.
Hououin Kyouma dedi: Windows 11'e geçilir bir sorun olmaz fakat 22H2 RTM sürümü beklemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Bugların gitmesini bekleyeceğim biraz daha sistem otursun istiyorum.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 9 Haziran 2022 #13 Hououin Kyouma dedi: Windows 11'e geçilir bir sorun olmaz fakat 22H2 RTM sürümü beklemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... AMD çekirdek kullanımı düzeldi mi acaba hocam sırf o yüzden W10 kullanmaya devam ediyorum. Emrebeyx dedi: Bugların gitmesini bekleyeceğim biraz daha sistem otursun istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman neden konu açıyorsunuz? Dedikleriniz çok beyhude zira kendiniz sorup kendiniz cevaplıyorsunuz.
Hououin Kyouma dedi: Windows 11'e geçilir bir sorun olmaz fakat 22H2 RTM sürümü beklemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... AMD çekirdek kullanımı düzeldi mi acaba hocam sırf o yüzden W10 kullanmaya devam ediyorum. Emrebeyx dedi: Bugların gitmesini bekleyeceğim biraz daha sistem otursun istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman neden konu açıyorsunuz? Dedikleriniz çok beyhude zira kendiniz sorup kendiniz cevaplıyorsunuz.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 9 Haziran 2022 #14 R.B.D dedi: O zaman neden konu açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fikir alıyorum ne var ki bunda
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 9 Haziran 2022 #15 R.B.D dedi: AMD çekirdek kullanımı düzeldi mi acaba hocam sırf o yüzden Windows 10 kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok hocam. Ben sürükle-bırak özelliği derdindeyim
R.B.D dedi: AMD çekirdek kullanımı düzeldi mi acaba hocam sırf o yüzden Windows 10 kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok hocam. Ben sürükle-bırak özelliği derdindeyim
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 9 Haziran 2022 #16 Emrebeyx dedi: Fikir alıyorum ne var ki bunda Genişletmek için tıkla... Kimse size bug var demedi? AMD işlemciler verimli kullanım olmuyor halen... Ayrıca o işlemci ve ekran kartı ikilisinden ortaya sağlıklı bir performans çıkmaz. Kullanım amacınız CPU odaklı işler ise bilemem, kolay gelsin. Hououin Kyouma dedi: O konuda bilgim yok hocam. Ben sürükle-bırak özelliği derdindeyim Genişletmek için tıkla... Daha o gelmediyse işlemci optimizasyonu hiç gelmemiştir.
Emrebeyx dedi: Fikir alıyorum ne var ki bunda Genişletmek için tıkla... Kimse size bug var demedi? AMD işlemciler verimli kullanım olmuyor halen... Ayrıca o işlemci ve ekran kartı ikilisinden ortaya sağlıklı bir performans çıkmaz. Kullanım amacınız CPU odaklı işler ise bilemem, kolay gelsin. Hououin Kyouma dedi: O konuda bilgim yok hocam. Ben sürükle-bırak özelliği derdindeyim Genişletmek için tıkla... Daha o gelmediyse işlemci optimizasyonu hiç gelmemiştir.