EfeCanAydın Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 55 12 Nisan 2021 #21 The G.O.A.T dedi: Siteyi bilmiyorum ama PSU iyidir. Genişletmek için tıkla... Romanya'da yaşıyorum, o yüzden Türkiye'de ki siteler hakkında pek bir bilgim yok.
The G.O.A.T dedi: Siteyi bilmiyorum ama PSU iyidir. Genişletmek için tıkla... Romanya'da yaşıyorum, o yüzden Türkiye'de ki siteler hakkında pek bir bilgim yok.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 12 Nisan 2021 #22 EfeCanAydın dedi: Romanya'da yaşıyorum, o yüzden Türkiye'de ki siteler hakkında pek bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... İyidir hocam PSU alınır.
EfeCanAydın dedi: Romanya'da yaşıyorum, o yüzden Türkiye'de ki siteler hakkında pek bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... İyidir hocam PSU alınır.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #23 Çok da iyi değil. MWE Bronz alman daha iyi olur. Hydro K ile aynı seviyede sanırım.