Merhaba GTX 1080 ve Ryzen 5600X ile sistem topladım elimde mevcut 400W PSU var ve 12v kanalından 360 watt güç verebiliyor sizce yeterli mi yoksa yeni PSU alınmalı mı?
Yetmez hocam GTX 1080 ekran kartı için min 500w PSU öneriliyor. Ayrıca tüm parçalarınızı yazarsanız doğru güce sahip PSU önerebilmemiz daha rahat olur.
Teşekkür ederim öneriniz var mı? Sıvı soğutma 2*8 DDR4 RAM 1.35v da 6 kasa fanı birçok USB 1080p monitör 3 HDD ve 1 SSD ayrıca RGB aydinlatma kullanıyorum.
Teşekkür ederim öneriniz var mı? Sıvı soğutma 2*8 DDR4 RAM 1.35v da 6 kasa fanı birçok USB 1080p monitör 3 HDD ve 1 SSD ayrıca RGB aydinlatma kullanıyorum.
HYPER K Serisi Güç Kaynağı, piyasanın ana akımını karşılar ve % 85’den fazla verim sağlar. +12 tek raylı tasarım ile, SATA dizi kablosu, durumda hava akışını optimize eder ve kasa paneli ile güçlük…
www.gaming.gen.tr
İhtiyacını karşılayacak min olarak önerim budur. Ancak ben sizin yerinizde aşağıdakini alırdım fiyatı da aynı üstelik.
HYPER K Serisi Güç Kaynağı, piyasanın ana akımını karşılar ve % 85’den fazla verim sağlar. +12 tek raylı tasarım ile, SATA dizi kablosu, durumda hava akışını optimize eder ve kasa paneli ile güçlük…
www.gaming.gen.tr
İhtiyacını karşılayacakmin olarak önerim budur. Ancak ben sizin yerinizde olsam bunu alırdım fiyatı da aynı üstelik.