Çözüldü R5 5600X için 240mm sıvı soğutma yeter mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Orta düşük bütçe bir kule tipi hava soğutucu bile yeterli olacaktır, o düzey bir sıvı soğutmaya gerek yok hocam.
Bende de R5 5600 var. Thermalright Assassin King aldım 1300 liraya. Stok soğutucuyla 85-90 dereceleri görüyorken şu an 60 dereceyi bile görmüyorum %100 yük altında. Linkini bırakıyorum inceleyebilirsin. (Çift fanlı olsun biraz daha pahalı olsun dersen diğer modeli de alabilirsin.)

Rezil bir sıvı soğutma, önermiyorum. Zaten gerek de yok. Çözüldü yapmışsınız da kimse bu sıvı soğutmanın kötü olduğunu söylememiş diye yazıyorum.
Soru kısmı yeterli olup olmayacağı ve zaten gerekli olmadığı, orta-ucuz bir hava soğutmanın da iş göreceği de cevaba yazılmış hocam. Çözüldü olmasını beğenmediğiniz için yazıyorum. Tavsiyeler zaten çözüm niteliği taşımıyor forum kuralları gereği. Arkadaş da gereksiz olduğu konusunda defalarca uyarılmasına rağmen sürekli sıvı soğutucu yeter mi diyor. Sorusunun cevabı evet, gerekli olmadığı da belirtildi.

yardımınız için teşekkürler hocam

Dostum çözüldü oluşunu ben niye beğenmeyim? Sadece linkteki sıvı soğutmanın rezil olduğunu kimse söylememiş diye yazdım. Bunu yukarıda da belirttim ama okumadan bodoslama gelip cevap yazmışsın. Belki 2. kez yazdığımda anlarsın diye tekrar yazmak zorunda kalıyorum.

Evet konu sahibi hangi sıvı soğutmayı önerirsin diye bana sordu yukarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…