16 GB 4060ti modeli alınacak bir model değil özellikle 19k'ya alınacak bir model hiç değil. 4060ti alacaksanız attığımı almanızı şiddetle tavsiye ederim.
16 GB 4060 Ti modeli alınacak bir model değil özellikle 19K'ya alınacak bir model hiç değil. 4060 Ti alacaksanız attığımı almanızı şiddetle tavsiye ederim.
16 GB 4060 Ti modeli alınacak bir model değil özellikle 19K'ya alınacak bir model hiç değil. 4060 Ti alacaksanız attığımı almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Olmaz. Bu kart 1080P kartı dolayısıyla 8 GB VRAM yeter.
RTX diye bir teknoloji yok RT yani Ray Tracing teknolojisi var. Bu konuda ise haklısınız Nvidia'nın RT'si AMD'ye göre daha başarılı sallıyorum Nvidia bir oyunda RT açtığın zaman 30 fps kaybı yaşarken AMD kart ile 50-60 fps kaybı yaşarsın. Dolayısıyla RT olmazsa olmaz diyorsanız, her oyunda kökleyeceğim diyorsanız Nvidia almanız daha mantıklı ama yine de 16 gb gereksiz.
Olmaz. Bu kart 1080p kartı dolayısıyla 8 GB VRAM yeter.
RTX diye bir teknoloji yok RT yani Ray Tracing teknolojisi var. Bu konuda ise haklısınız NVIDIA'nın RT'si AMD'ye göre daha başarılı sallıyorum NVIDIA bir oyunda RT açtığın zaman 30 FPS kaybı yaşarken AMD kart ile 50-60 FPS kaybı yaşarsın. Dolayısıyla RT olmazsa olmaz diyorsanız, her oyunda kökleyeceğim diyorsanız NVIDIA almanız daha mantıklı ama yine de 16 GB gereksiz.
youtube de falan 8gb fena gömüyorlar en yeni çıkan oyunlarda 9 10gb istiyor diye ancak o en gelişmiş ayarlarda. biraz kısarsın high ayarlarda oynarsın paşa paşa yeter. Ve her yeni oyunu alabilecek bütçen var mı ona da karar vermelisin 8gb bana yetmez derken.