R5 5600X için 4060 Ti iyi mi?

Kuscuesref34

Zeptopat
Daha fazla  
R5 5600X islemcim var 4060 Ti düsünüyorum ama 3000 serisi bir kartta isimi görür mü diye merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el alacaksanız 3XXX serisine bakılabilir ama sıfır ise 4060ti gayet iyi bir ekran kartı.

0 almayı düsünüyorum vatan da güzel indirimler var MSI'ın 16 GB'lik 4060 Ti modeli 19k ya geliyor
16 GB 4060ti modeli alınacak bir model değil özellikle 19k'ya alınacak bir model hiç değil. 4060ti alacaksanız attığımı almanızı şiddetle tavsiye ederim.

İlla daha çok para harcayacağım diyorsanız ise bunu almanızı öneririm.

Yeni cıkan oyunlar yüksek grafik kart istiyor 8 ile 16 arasında büyük bir fark olmaz mı?

+Bir şeyi daha merak ediyorum RTX teknolojisi cok cazip geliyor o yüzden AMD kotüymüs gibi hissediyorum hangisini almak daha mantıklı sence

Yeni cıkan oyunlar yüksek grafik kart istiyor 8 ile 16 arasında büyük bir fark olmaz mı?
Olmaz. Bu kart 1080P kartı dolayısıyla 8 GB VRAM yeter.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX diye bir teknoloji yok RT yani Ray Tracing teknolojisi var. Bu konuda ise haklısınız Nvidia'nın RT'si AMD'ye göre daha başarılı sallıyorum Nvidia bir oyunda RT açtığın zaman 30 fps kaybı yaşarken AMD kart ile 50-60 fps kaybı yaşarsın. Dolayısıyla RT olmazsa olmaz diyorsanız, her oyunda kökleyeceğim diyorsanız Nvidia almanız daha mantıklı ama yine de 16 gb gereksiz.

Peki çok teşekkür ederim yardım icin
O zaman o kadar para vermeyip 8 GB'lik model tercih edeceğim

Peki çok teşekkür ederim yardım icin
O zaman o kadar para vermeyip 8 GB'lik model tercih edeceğim
youtube de falan 8gb fena gömüyorlar en yeni çıkan oyunlarda 9 10gb istiyor diye ancak o en gelişmiş ayarlarda. biraz kısarsın high ayarlarda oynarsın paşa paşa yeter. Ve her yeni oyunu alabilecek bütçen var mı ona da karar vermelisin 8gb bana yetmez derken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…