En ucuz Gametech Freezer Pro HD120 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer Pro HD120 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 538,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Saçma sapan zam yemiş. 2 hafta önce Nays ödemesiyle beraber 350 lira dolaylarına aldım, elimde 2 adet Silverstone Air Blazer fan vardı, onları da üzerine taktım, tam yükte oyunlarda 50 dereceyi nadir geçiyor işlemci, testlerde de 60-67 arası değer veriyor ortalama. CPB ve PBO açık, hatta +200 MHz frekans boostlanmış şekilde.
Elinizde ekstra fan yoksa kendi fanları sesli ve kalitesiz ama onu diyeyim, bloğu çok hoşuma gitti, 6 bakır ısı borulu ve gayet iyi iş yapıyor.
Üstteki arkadaş da benzer örneği vermiş, kalitesiz ürün pek kullanmam, PC'ye ciddi bütçeler ayıran biriyim ve eşimle 2 adet sistemimiz var. İmzamda görebilirsiniz zaten, elimden geçmeyen parça nadirdir ve çok memnun kaldım. 5800X ile yetersizdi, onu Galahad 360'la anca soğutuyordum ama bizim işlemcilere yeterli bir soğutucu.