R5 5600X için Noctua soğutucu iyi midir?

kaan toker

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Ryzen 5 5600X işlemciye sahibim, Noctua soğutucuları önerdiler fakat fiyat olarak 1.500TL civarındalar. Önerdiğiniz başka bir soğutucu var mı? Veya bu soğutucu nasıldır?

Bir de Performax perfan-120-H var aklımda fakat o tek fanlı.

Kasam: Coolermaster Silencio 600

Merhaba,

Ryzen 5 5600X işlemciye sahibim, Noctua soğutucuları önerdiler fakat fiyat olarak 1.500TL civarındalar. Önerdiğiniz başka bir soğutucu var mı? Veya bu soğutucu nasıldır?

Kasam: Coolermaster Silencio 600
Perfan'dan daha iyi olması lazım, perfan sesli çalışıyor diye bir mesaj görmüştüm.
Bütçen dahilinde 224 alıp 1 tane daha fan eklemesi yapabilirsin.

Perfan'dan daha iyi olması lazım, perfan sesli çalışıyor diye bir mesaj görmüştüm.
Bütçen dahilinde 224 alıp 1 tane daha fan eklemesi yapabilirsin.

Aga zaten Perfan ile 224XT ile tamamen aynı ürün. Sen Perfan sesli çalışıyor deyip SE224XT öneriyorsun. 1 tane daha fan eklemek de çok saçma.

Merhaba,

Kasam: Cooler Master Silencio 600

Düşünmeden alabilirsin. Beyaz olsun istersen arkadaşın attığı SE224XT'ye bakabilirsin. Perfan ile aynı tasarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga zaten Perfan ile 224XT ile tamamen aynı ürün. Sen Perfan sesli çalışıyor deyip SE224XT öneriyorsun. 1 tane daha fan eklemek de çok saçma.

Düşünmeden alabilirsin. Beyaz olsun istersen arkadaşın attığı SE224XT'ye bakabilirsin. Perfan ile aynı tasarım.
inanın renk takıntım yok rgb miş vesaire. işini yerine getirsin yeter.

Forumda sesli çalıştığına dair yorum gördüğümü hatırlıyorum bu yüzden öyle dedim yanılmış olabilirim. Fan eklemenin neyi saçma? içinde eklemek için gerekli aparat çıkıyor.

bu nasıl bir soğutucudur acaba? tek fanlı mı çift mi? çift olması daha mı iyi olur? yorumlarını biraz okudum yaprakları kalitesiz vs. denmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı