Zoneradious Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 478 13 Şubat 2022 #21 Ayni işlemci bende var. MSI B550M Pro anakart kullanıyorum. RAM olarak da 2x8 G.Skill Trident 3600 MHz RAM kullanıyorum tavsiye ederim.
Ayni işlemci bende var. MSI B550M Pro anakart kullanıyorum. RAM olarak da 2x8 G.Skill Trident 3600 MHz RAM kullanıyorum tavsiye ederim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #22 DracheN dedi: Hocam BIOS Flashback'ten bahsetmişken bu flashback sayesinde elektrik kesintisinde vs. BIOS güncellemesi esnasında cihaz kapanırsa tekrar yükleme şansımız oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. BIOS Flashback ile kurtarabiliyorsunuz.
DracheN dedi: Hocam BIOS Flashback'ten bahsetmişken bu flashback sayesinde elektrik kesintisinde vs. BIOS güncellemesi esnasında cihaz kapanırsa tekrar yükleme şansımız oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. BIOS Flashback ile kurtarabiliyorsunuz.