MX4 hala taş gibi macun. 4,5 yıldır kullanıyorum ve daha 2 hafta önce macunu yeniledim sistem boştayken işlemci 36 - 38 derece. Yük altında ortalama 58 - 60 derece. MX6 araştırılabilir daha yeni sonuçta ama elinizde varsa MX4 onu kullanabilirsiniz.
Daha iyi soğutuyorsa çok düşünmeye gerek yok diye düşünüyorum. MX4 kafidir.Bildiğim kadarıyla tek fark MX6 daha iletken ve yoğun ama MX4 daha iyi soğutuyormuş.
MX4 hala taş gibi macun. 4,5 yıldır kullanıyorum ve daha 2 hafta önce macunu yeniledim sistem boştayken işlemci 36 - 38 derece. Yük altında ortalama 58 - 60 derece. MX6 araştırılabilir daha yeni sonuçta ama elinizde varsa MX4 onu kullanabilirsiniz.
Tabii ki kullanılabilir. Termal macunların bir ayrımı yoktur, zaten halihazırda termal macun kullanılan bir parça varsa eski olan macun yenisiyle değiştirilebilir. Ekran kartının macununu yenileyecekseniz de eğer tozlarını vs. de alın daha iyi verim alırsınız. Elinizde MX-4 varsa onu kullanabilirsiniz para harcamanıza gerek yok.Peki ekran kartında kullanılabilir mi? MX-4 yoksa MX-6 mı kullanmalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.