Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 12 Mart 2025 #11 mightyy dedi: Macun bitti Kardeşim macunun orijinal olduğundan nasıl emin olabilirim? Almamı önerdiğin bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Satıcı Teknobiyotik olandan alacaksın. Başka bir satıcıdan asla alma. MX6 kullanmıyorum bayağı memnunum.
mightyy dedi: Macun bitti Kardeşim macunun orijinal olduğundan nasıl emin olabilirim? Almamı önerdiğin bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Satıcı Teknobiyotik olandan alacaksın. Başka bir satıcıdan asla alma. MX6 kullanmıyorum bayağı memnunum.
Harcry Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-10210U CPU @ 1.60GHz Nvidia MX110 Ekran kartı Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #12 QTV dedi: Bu soru ile ilgili bir konu aç dostum. Oradan yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım konuyu da kimse yazmadı, siz yardımcı olabilir misiniz acaba?
QTV dedi: Bu soru ile ilgili bir konu aç dostum. Oradan yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam açtım konuyu da kimse yazmadı, siz yardımcı olabilir misiniz acaba?