R5 5600X ile 6750 XT darboğaz yapar mı?

beratmus06

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki bileşenle bir PC toplamayı dusunuyorum. Sizce darboğaz yapar mı? Uyumlular mıdır? Peki sizce nasıl bir anakart secmeliyim? Anakartta yüksek ve orta fiyatlı iki alternatif olsa iyi olurda hangisini bulursanız. Teşekkürler simdiden arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Ancak 5600 'X' için sıvı soğutma veyahut kalitesi kule fan şart. Bilgin olsun. Anakart piyasayı bilen arkadaşlar bilgilendirme daha iyi yapar. Benim bildiklerim budur.

Yapmaz 1080P'de. 6750 XT önerdiğim bir kart değil bütçen nedir?

hocam butce esneme (yaklasık 5k üst şekilde) dahil olmadan düz 55 diyelim biz ona. yani 60a kadar esneyebilirim diye dusunuyorum

60000₺ bütçen mi var? 6750 XT + 5600X toplamak gibi bir saçmalık yapma. 4070 Ti falan toplarsın.

60000₺ bütçen mi var? 6750 XT + 5600X toplamak gibi bir saçmalık yapma. 4070 Ti falan toplarsın.
hocam nereden topluyorsunuz 4070ti ya bana niye boyle pahalı patlıyor? he bu arada monitör dahil 60 benim üst limit. eğer bi sistem öneriniz falan varsa yazında bakayım valla cok iyi olur

Bunu iyice araştırdım ben ve düşüncem o attığınız 1. sisteme 700 watt psuyla 32 gb ram yapıp satın almak. sizce nasıl olur? 51 bine geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…