R5 5600X ile hangi anakart kullanılır?

Kaliteden kastınız nedir? Veriyollarının az olması mı? PCB kalitesi mi? Soğutma mı?

Bu seride genelde MOSFET soğutucu olmaz, B560M-K ve B660M-K'da var bir tek, bunun haricinde RGB veya ARGB girişleri modele göre bulunmayabilir. PCB sağlamlıkları ve kaliteleri daha aşağıda olabilir.

Bunun harici PCI-e 4.0 gibi yuvalar varsa direkt var, kısıtlaması falan olmaz zaten o slotlarda.

İşlemci güç besleme yapısı yine modele göre kötü veya ortalama olabilir, B450M-K'ninki kötü mesela.

Sadece B550M-K modelinde 4 RAM slotu var, diğerlerinin hepsinde 2 adet.

Ucuz olmasından dolayı ve 4 RAM slotu bulunmasından dolayı bende almayı düşünüyordum. Ne almalıyım? Sadece 4 RAM slotu olsa bir de PCI Express 4.0 desteklese yeterli olur.

Ucuz olmasından dolayı ve 4 RAM slotu bulunmasından dolayı ben de almayı düşünüyordum. Ne almalıyım? Sadece 4 RAM slotu olsa bir de PCI Express 4.0 desteklese yeterli olur.

İşlemci ne olacak? B550 yonga seti pasif olarak PCI-e 4.0 destekler, işlemciden alır yani bu desteği. İşlemci desteklemezse slotlar da desteklemez.

200 TL çık bunu al, anakart aldığına değsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…