R5 5600X işlemci göstermesi gereken performansı göstermiyor

flawenncs

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600X
Amd Radeon RX6650XT
Herkese merhaba, RX 6650 XT ekran kartım ve R5 5600X işlemcim var ancak işlemcim Counter-Strike 2'de göstermesi gereken performansı göstermiyor.
YouTube üzerinden izlediğim aynı ekran kartı ve aynı işlemci ile yapılan benchmark testinde gördüğüm değerlerden daha düşük değerler ile oynuyorum.
Bu problemin çözümünü, nedenini bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Monitörüm 360 Hz ve ben ortalama 300 FPS değerleri ile oynamaktayım.
Bu durumu acilen çözmek istiyorum.

Bilgilendirme: YouTube üzerinde izlediğin Video'da RAM miktarı vs. farklıdır demeyin, kontrol ettim, bileşenler aynı.

Herkese merhaba, RX 6650 XT ekran kartım ve R5 5600X işlemcim var ancak işlemcim Counter-Strike 2'de göstermesi gereken performansı göstermiyor.
YouTube üzerinden izlediğim aynı ekran kartı ve aynı işlemci ile yapılan benchmark testinde gördüğüm değerlerden daha düşük değerler ile oynuyorum.
Bu problemin çözümünü, nedenini bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Monitörüm 360 Hz ve ben ortalama 300 FPS değerleri ile oynamaktayım.
Bu durumu acilen çözmek istiyorum.

Bilgilendirme: YouTube üzerinde izlediğin Video'da RAM miktarı vs. farklıdır demeyin, kontrol ettim, bileşenler aynı.
işlemcinizin kutusunda pin kodu yazar onu amd nin sitesinde okutmayı deneyin garantisi vs durumları öğrenebiliyorsunuz.

Video ortalama FPS nedir acaba?

İşlemcinizin BIOS ayarlarını kontrol edin.
Anakarttan anakarta değişir fakat Game Boost, hız aşırtma vs. Gibi modlar olur bunları açın ve tekrar deneyin.

Video ortalama FPS nedir acaba?

İşlemcinizin BIOS ayarlarını kontrol edin.
Anakarttan anakarta değişir fakat Game Boost, hız aşırtma vs. gibi modlar olur bunları açın ve tekrar deneyin.

Video üzerindeki ortalama FPS 420-400 ancak ben ortalama 300 alıyorum.
Bu arada FPS için önerebileceğiniz BIOS modları neler?

İşlemcinizin kutusunda pin kodu yazar onu AMD'nin sitesinde okutmayı deneyin garantisi vs durumları öğrenebiliyorsunuz.

FPS'im ile nasıl bir alakası var ki anlamadım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda güzel anlatılmış. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı