R5 5600X işlemci için sıvı soğutucu önerisi

Umutcengz

Hectopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Arkadaşlar R5 5600X işlemcim var cooler Masterbox TD500 360mm sıvı soğutucu önerisi istiyorum sizlerden beyaz olursa çok çok iyi olur. Bu konunun altına gelipte gerek yok kule tipi yeter gibi örnekler vermeyin sıvı soğutucu istiyorum hem biraz fazla sıcak oluyor hem kasam çok sesli çalışıyor hem de geleceğe yönelik almak istiyorum. Bütçem maksimum 5bin iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar R5 5600X işlemcim var cooler Masterbox TD500 360mm sıvı soğutucu önerisi istiyorum sizlerden beyaz olursa çok çok iyi olur. Bu konunun altına gelipte gerek yok kule tipi yeter gibi örnekler vermeyin sıvı soğutucu istiyorum hem biraz fazla sıcak oluyor hem kasam çok sesli çalışıyor hem de geleceğe yönelik almak istiyorum. Bütçem maksimum 5bin iyi Sosyaller.

Bütçe 5000 TL ise geleceğe dönük bir şeyler atalım. DDR5'e geçtiğiniz zamanda kullanırsınız.

Fiyatı biraz artmış ama beyaz demiştiniz:

Daha performanslı bir model:

Performansları yakın zaten. Üst seviye soğutucular ikisi de.

Not: 5600X için bunlara zaten gerek yok. Onu söylemedim bile. İstediğiniz için öneri yaptım.

Beyaz olduğu için paylaşıyorum ve kendim şuanda 5600 ile kullanıyorum çok sessiz çalışıyor ve rgb ışıklandırması çok güzel. Performans konusunda 240mm sıvı soğutmayla eş değer bi performans sergiliyor kasanın camı kapalı haldeyken bile işlemcimin derecesi 60 ı geçmiyor. Tamamen zevk meselesi ama bi sıvı soğutucuya 4-5bin vermeni istemem onun yerine aradaki farkla ramini güncelleyebilirsin ssdni güncelleyebilirsin klavyeni mousunu belki bi kablosuz kulaklık alabilirsin tamamen senin tercihin ben kullandığım için tavsiye amaçlı cevap yazıyorum ..

Bütçe 5000 TL ise geleceğe dönük bir şeyler atalım. DDR5'e geçtiğiniz zamanda kullanırsınız.

Fiyatı biraz artmış ama beyaz demiştiniz:

Daha performanslı bir model:

Performansları yakın zaten. Üst seviye soğutucular ikisi de.

Not: 5600X için bunlara zaten gerek yok. Onu söylemedim bile. İstediğiniz için öneri yaptım.

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar, daha detaylı bir öneri olduğu için DeepCool LS 720 modelini dikkate aldım biraz araştıracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı