Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Selam, işlemcimin pinlerinin alt bölgesine termal macun bulaştı. Sorun teşkil eder mi?
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 818 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Termal macun iletken bir şey değildir güzel temizle bir şey olmaz.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 Lexaaa dedi: Termal macun iletken bir şey değildir güzel temizle bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam temizlemeyi denedim o sırada 1 pin yamuldu onu düzelttim sonrasında bir şey olur korkusuyla ellemekten çekindim.
Lexaaa dedi: Termal macun iletken bir şey değildir güzel temizle bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam temizlemeyi denedim o sırada 1 pin yamuldu onu düzelttim sonrasında bir şey olur korkusuyla ellemekten çekindim.
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 818 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #4 Alparow dedi: Hocam temizlemeyi denedim o sırada 1 pin yamuldu onu düzelttim sonrasında bir şey olur korkusuyla ellemekten çekindim. Genişletmek için tıkla... Dostum termal macun iletken bir şey değildir zaten temizlemişin artık sisteme takıp denemen gerek büyük ihtimalle çalışır korkmana gerek yok.
Alparow dedi: Hocam temizlemeyi denedim o sırada 1 pin yamuldu onu düzelttim sonrasında bir şey olur korkusuyla ellemekten çekindim. Genişletmek için tıkla... Dostum termal macun iletken bir şey değildir zaten temizlemişin artık sisteme takıp denemen gerek büyük ihtimalle çalışır korkmana gerek yok.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #5 Lexaaa dedi: Dostum termal macun iletken bir şey değildir zaten temizlemişin artık sisteme takıp denemen gerek büyük ihtimalle çalışır korkmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.
Lexaaa dedi: Dostum termal macun iletken bir şey değildir zaten temizlemişin artık sisteme takıp denemen gerek büyük ihtimalle çalışır korkmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.