R5 5600X mi R5 5600 mü?

Eğer alacağın anakart oc destekli bir anakart ise 5600'e çok ufak bir oc yaparak 5600x kadar performans alırsın. Ama soğutucu da alman gerekir.
Onun dışında aradaki fiyat farkında değecek bir performans farkı yok diğer arkadaşların dediği gibi.

R5 5600 kullanıyorum Üzmedi.

Dostum R5 5600 daha fiyat performans dolayısıyla onu alman çok mantıklı ama anakartta alman lazım sonra RAM'de alman lazım(DDR3 RAM'ler DDR4'te çalışmaz).
merhaba reis biliyorum o detayları peki ona uygun fiyat performans anakartı var mıdır? Yani rahat şekilde kullanabileceğim bide soğutucu

5600(tray) kutusuz ve SE214XT soğutucu al.
Reis merhaba kutusuz dediğin Tray galiba o nedir dediğin soğutucuda yorumları çok güzel yani ne kadar dayanır o soğutucu yarın sipariş vericem yavaş soğutucu ile ddr 4 ram alıcam sonraki haftada işlemci ile anakart bide anakart önerin var mıdır?

Düz 5600 al. Aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok.
Reis selam anakart önerin var mı fiyat performans

Bu olabilir.

Asus Prime B450M-K II AM4 Soket Anakart bunu ve AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik bunu al dostum. Tray kutusuz ve fansız işlemcilere deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…