Arkadaşım B450M Dragon ile kullanıyor ve sıkıntısız. Niye böyle gereksiz bir şey söylediniz? Başka bir arkadaşım ise B450 Tomahawk Max ile 5800X kullanıyor, onda da hiç sorun yok.@classy01 Giriş seviyesi B450 ile 5.nesil işlemcileri kullanmanın hiçbir mantığı yoktur.
B450M Dragon bile yetiyor 5600X'e. Şuan 5600X'e yetmeyen B450 yok.
Sizin arkadaşınız işin teknik detaylarına hakim mi?
B450M Dragon ile 5600X kullanıyor diye bir başkası da mı kullanmalı?
İşlemciden tam performans alabilip alamadığını test etmiş mi?
VRM sıcaklıklarını kontrol etmiş mi işlemci tam yükteyken?
Siz benim söylediklerime cevap verin önce. Hem Ryzen 5 3600 kullandım hem de 5600X kullandım, şimdi de 5900X kullanıyorum. 3600 ve 5600X arasında güç tüketimi olarak çok az fark var. VRM'lerin amacı güç iletimi değil mi? E, o zaman sorun yok.@Hamza Ensar Sağlam Elinde gösterebileceği bir kanıt bile yok zira, o işlemciyi o anakartla teste tabi tutan bir "aptal" yok dünya üzerinde. Youtube'a veya başka mecralara girip böyle bir teste denk gelmeniz imkansıza yakın. Ne kadar mantıksız yaklaşıyor konuya. Arkadaşı kullanabiliyorsa herkes kullanabilirmiş. Bir tek yaptığı gülücük bırakmak. Size tavsiyem cevap yazmayın bu şahsa. Ben öyle yapacağım zira. İyi sosyaller!
Hayır, bu anakart da düzgün çalıştırır. B450M Dragon'ın aynısı zaten bu da.Bu düzgün çalıştıramıyor mesela:
MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.525,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Boş yapmanın manası yok.
AnakartAnakartınız nedir? Giriş seviyesi B450 kullanıyorsanız Ryzen 5 3600'ten yukarısını almanızı önermem.
Tamam anakartınız rahatlıkla 5600X'i kaldırır. 5600X öneririm.Anakart
ASUS TUF B450-PRO GAMING