Sorun güç kaynağıymış yetersiz kalıyormuş. Güç kaynağı önerisi için yeni konu mu açmalıyım. Ayrıca nasıl yetersiz kalabilir ki Link'i bu
Frisby GAMING Kasa (650W 80+) güç kaynağı kasayla birlikte gelen kendi güç kaynağıymış 650W 80 Plus standard.
COOLER MASTER MWE V2 750W 80PLUS GOLD 2xEPS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bunu aldım bir süredir kullanıyorum zorluyorum sistemi mavi ekran falan yok bilerek 750 aldım sisteme ilerleyen dönemlerde daha upgrade atarım diyerekten Recep Baltaş'ın dediği gibi sistemime toz kondurmak istemedim kendimce çözümler denedim masraf çıkmasın diyerekten tabii sayısız format her formatta takıntılı olmamdan ötürü yaptığım Windows ayarları beni çileden çıkarttı eskisini sattım gittim peşin fiyatına 3 taksit çektim Vatan'dan tertemiz.
Bu kernel 41 hatasını alan varsa format mış DDU ile temiz sürücü kurulumuymuş driver boostermış boş işler. Ya Power arızalıdır ya da yetersiz onu anlamış oldum bilginize iyi sosyaller.
Sosyal'de Kernel-Power 41 hatasıyla ilgili ilgili epey konu var. Bu sorunun ekran kartı veya PSU kaynaklı olduğunu söyledim ama nedense bazı arkadaşlar sistemlerine toz kondurmak istemiyor. Neyse, beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Ben arkadaşımın bilgisayarında bu sorunu nasıl çözdüğümüzü...