R5 5600X RTX 3060 sistem darboğaz yapar mı?

@DMN Hocam şu 7700XT'li sistemi dediğimiz şekilde özellestirilmişinin SS'ini atar misiniz? Telefondayim da zor oluyor.

@DMN
Nvidia ekran kartı tercih ediyorum.

pardon 2 kere yazılmış. Öncelikle sürücülerinin daha gelişmiş olmasından dolayı, ayrıca DLSS ve ya RT teknolojilerini kullanışlı bulduğum ve kullandığım için. Bu teknolojilerin Radeon kartlarında da bulunduğunu biliyorum fakat bu konuda Nvidia daha iyi. sadece işlemci tarafında AMD tercih ederim.

Her oyunda DLSS ve RT kullanamayacaksınız ki? Ayrıca 2K oynayacaksanizda 4060 Ti'ın her versiyonundan iyi bir kart 7700XT.
Yani teknolojisi her oynadigim oyunda olacak vs. diyorsaniz siz bilirsiniz. Ayrica 3060, 7700XT ile yarisamaz bile. İlla NVIDIA mi tercih ediyorsunuz?

Evet Nvidia tercih ediyorum. Dediklerinizde haklısınız ama, AMD ekran kartlarına çok güvenemiyorum.

Neye güvenemiyorsunuz? Şu asırlar önce fosil kartlarda olan sorunlardan dolayi mi? O dönem çoktan bitti hocam merak etmeyin. 7000 serisinde o sorunla karsilasan 2-3 kisi bile gormedim.
RX 7000 ekran kartlarını araştırdım, 2K ve 4K çözünürlükte iyi performans gösterdiği, ve genel olarak da çok iyi performansı olduğu söylense de, sürücülerine hiç güvenim yok.

RX 7000 ekran kartlarını araştırdım, 2K ve 4K çözünürlükte iyi performans gösterdiği, ve genel olarak da çok iyi performansı olduğu söylense de, sürücülerine hiç güvenim yok.
Ben size anlatiyorum hocam gerçekleri ama siz hayatinda sadece 500/5000 kullanip bir de sonuna kadar OC yapmaya calisip siyah ekran alip AMD'ye sallayanlarin fikirlerini dinlerseniz kafanizda karisir ayaginizda dolanir yani. Ben soyleyecegimi soyledim. Bu butcede en iyi sistem bu dediğim gibi.

Peki, Teşekkürler. Ama hala bir sorunun cevabını alamadım. Nvidia GeForce RTX 3060 12GB VENTUS 3X POWERED BY MSI ekran kartını sıfır alamamamızın nedeni nedir?

Peki, Teşekkürler. Ama hala bir sorunun cevabını alamadım. Nvidia GeForce RTX 3060 12GB VENTUS 3X POWERED BY MSI ekran kartını sıfır alamamamızın nedeni nedir?
En ucuzu Amazon'da 11.5K'ya satiliyor ve daha yeni, daha iyi teknolojilere sahip üst serisi olan 4060 ile neredeyse ayni fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…