R5 5600X, RTX 3060 sistem stabil değil

Oynadığım oyunlar cs go valorant mesela valoranta fpsm 400-500 arası ama sanki kolpadan 400-500 gözüküyomuş gibi. Warzon gibi yüksek verimlilik harcayan oyun oynamıyorum bi pubg var pubg dede öyle 300-400 fps beklentim yok tabi.

RAM ve HDD testini atlamayınız. RAM'leri Memtest yazılımı ile test edin. USB'ye yüklenen ve PC açılışında BIOS'tan USB'ye yönlendirilip çalıştırılan(format atar gibi) sürümü ve Windows açıkken çalışan sürümü var. Ben USB olanı kullandım. RAM büyüklüğüne göre test 2 -4 saat arası sürer, bitmesini bekleyin.

HDD sağlık testide şart.

Merhaba,

Hikayeli youn değil valorant csgo pubg tarzı e-spo oyunları oynuyorum.

Eski bilgisayarımla yayın açabiliyodum mesela bunla onuda yapamıyorum.
Arkadaşın dediği gibi afterbornerın verilerinin görselini atıyımde akşam bakalım size zahmet.

Tamamdır deniyicem bugün.

Sizin sorununuz daha çok monitörle alakalı gibi Windows'tan monitörün kaç Hz de çalıştığını kontrol edin.

O kadar da bilgisiz değilim kankam 144'te çalışıyor.

Forumda aynı sorunu yaşayan insanların 144 Hz monitörün bazı uygulamalar yüzünden daha düşük Hz'lerde çalıştığını gördüm. Çoğu Hz'i ayarladıktan sonra sorunu çözülmüş. Mantıklı olanda sorunun Monitörde olması.

Sürekli kontrol ettiğim için ondan dolayı olduğunu düşünmüyorum.
Bana bir kaç kişi 750w 80+ da dene sistemi dediler sence mantıklı mı ?

Sürekli kontrol ettiğim için ondan dolayı olduğunu düşünmüyorum.
Bana bir kaç kişi 750w 80+ da dene sistemi dediler sence mantıklı mı ?
Elimizde Msi Afterburner sonuçları gibi bir veri olmadığı için konuşmak zor olur CS GO'da çok elektrik yakmadığına göre mantıksız gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…