S Spyruss_ Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3060 Anakart B550 M-K İşlemci R5 5600x Bilgisayarda bir yere tıklayınca belirli bir süre sonra donuyor. Dün güncelleştirmeleri yapmadan önce böyle bir sıkıntı yoktu, Windows güncellemesinden sonra oldu. Bir süre sonra donduğu için hiçbir şey de yapamıyorum. BIOS güncel bu arada.
Bilgisayarda bir yere tıklayınca belirli bir süre sonra donuyor. Dün güncelleştirmeleri yapmadan önce böyle bir sıkıntı yoktu, Windows güncellemesinden sonra oldu. Bir süre sonra donduğu için hiçbir şey de yapamıyorum. BIOS güncel bu arada.
H hudrikerem Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 531 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Sistem geri yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS S Spyruss_ Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #3 hudrikerem dedi: Sistem geri yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Olmuyor HD Tune Pro da diski test ettiğimde bad sector çıktı M.2 SSD bir de nasıl böyle oldu anlamadım. Son düzenleme: 1 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
hudrikerem dedi: Sistem geri yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Olmuyor HD Tune Pro da diski test ettiğimde bad sector çıktı M.2 SSD bir de nasıl böyle oldu anlamadım.