Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Sistemim böyle. Valorant'ta fight ortasında FPS 200'e kadar düşüyor, normal mi bu kadar düşmesi anlamadım.
Sistemim böyle. Valorant'ta fight ortasında FPS 200'e kadar düşüyor, normal mi bu kadar düşmesi anlamadım.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.930 Makaleler 6 Çözümler 30 3 Ocak 2023 #2 Sistemin geri kalanı ne?
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 fushigurotoji dedi: Sistemin geri kalanı ne? Genişletmek için tıkla... 4400MHz RAM var kanka G.Skill 2 tane M.2 SSD sıvı soğutucum var 2 fanlı. 550 Gaming Plus anakart var.
fushigurotoji dedi: Sistemin geri kalanı ne? Genişletmek için tıkla... 4400MHz RAM var kanka G.Skill 2 tane M.2 SSD sıvı soğutucum var 2 fanlı. 550 Gaming Plus anakart var.
NyxUi Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ocak 2023 #4 Normal Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Normal Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #5 NyxUi dedi: Normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka bu adam Max 400 FPS alıyor boş alanda ben 600 700 alıyorum boş alanda bazı maplerde 800 bile oluyor boş alanda bu kadar FPS alıp kaoslu ortamda 200e kadar düşmesi garip gibi.
NyxUi dedi: Normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka bu adam Max 400 FPS alıyor boş alanda ben 600 700 alıyorum boş alanda bazı maplerde 800 bile oluyor boş alanda bu kadar FPS alıp kaoslu ortamda 200e kadar düşmesi garip gibi.