R5 5600X RTX 3060 Ti sistem için anakart önerisi

B550 yonga setli alın. B550M Pro VDH hem çift M.2 yuvası (biri Frozr'lı) olmasıyla benim gözümde en fiyat/performans tercih. Ama daha bütçe çıkabiliyorsa B550 Tomahawk.

Öneriniz için teşekkürler sanırım B550 Tomahawk alacağım.

F/P için B550 A-PRO olabilir yeterlidir kendisi hem 1100 TL gibi bir fiyatı var onun dışında Tomahawk.

Tomahawk daha iyi onu al biz F/P olsun diye B550M Pro VDH'ya da B550-A Pro dedik.

Anladım teşekkür ederim aklımda zaten Tomahawk vardı fakat kafamı karıştıran arkadaşlar oldu B550 Tomahawk'a o kadar para verilmez diyenler kafamı karıştırmıştı açıkçası.

Anladım teşekkür ederim aklımda zaten Tomahawk vardı fakat kafamı karıştıran arkadaşlar oldu B550 Tomahawk'a o kadar para verilmez diyenler kafamı karıştırmıştı açıkçası.

O ihtiyaca bağlı, benim gibi oyun ağırlıklı kullanıp, nadiren render yapıyorsan Tomahawk gibi anakartlar lüks kaçar. B550-A Pro bu ihtiyaçları daha ucuza karşılayacak bir model o yüzden söyledim. Bunda da M.2 soğutucusu var, bu da 5600X gibi işlemcileri güzelce kontrol ediyor ve ısınmıyor. Yoksa saatlerce render yapacaksan, kasanda ışıl ışıl bir anakart görmek istiyorsan Tomahawk parasının hakkını verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…