KiralAB Hectopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #1 Selam arkadaşlar aşağıya topladığım sistemi bırakıyorum. Sizce almaya değer mi iyi mi? Dosya Ekleri SİSTEEM.PNG 44,3 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2021
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 9 Ekim 2021 #2 Evet gayet iyi bir sistem, 3A oyunlarda iyi bir performans ile oynarsınız veya farklı işler için de kullanırsanız sizi üzmez. Son zamanlarda pek bakmıyorum artık piyasanın durumu ne ama belki diğer kullanıcılar daha iyi öneri de sunabilir.
Evet gayet iyi bir sistem, 3A oyunlarda iyi bir performans ile oynarsınız veya farklı işler için de kullanırsanız sizi üzmez. Son zamanlarda pek bakmıyorum artık piyasanın durumu ne ama belki diğer kullanıcılar daha iyi öneri de sunabilir.
ForceUT Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ekim 2021 #3 KiralAB dedi: Selam arkadaşlar aşağıya topladığım sistemi bırakıyorum. Sizce almaya değer mi iyi mi? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel sistem yeni nesil her oyunu Ultra ayarlarda 30-60 FPS oynarsınız.
KiralAB dedi: Selam arkadaşlar aşağıya topladığım sistemi bırakıyorum. Sizce almaya değer mi iyi mi? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel sistem yeni nesil her oyunu Ultra ayarlarda 30-60 FPS oynarsınız.