Gereğinden fazla masraflı seçimler yapmışsın. Bir kere bu soketin miadı doldu eğer işlemciyi yükseltmeyeceksen o kadar pahalı bir anakarta, soğutucuya ve kasaya aktaracağın bütçeyi ATX 3.0 destekli Gold PSU veya en az 240 MM sıvı soğutucu veya işlemciye ayırsan daha iyi olur. Fiyat konusunda 3060Ti içeren bir sistemin 20000 ₺'yi aşmaması gerekir.
Gereğinden fazla masraflı seçimler yapmışsın. Bir kere bu soketin miadı doldu eğer işlemciyi yükseltmeyeceksen o kadar pahalı bir anakarta, soğutucuya ve kasaya aktaracağın bütçeyi ATX 3.0 destekli Gold PSU veya en az 240 mm sıvı soğutucu veya işlemciye ayırsan daha iyi olur.
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
PSU kasayla birlikte en uzun kullanılacak parça eğer iyi seçim yaparsan diğerleri değişir ama PSU ve kasa seninle kalır. Bu yüzden 850W ATX 3.0 alttaki PSU indirimdeyken alabilirsin. Kasa zevkine kalmış 2000 ₺'yi aşmayacak şekilde bir tercihte bulunabilirsin.
Ben İtopya'da bir araya getirmiştim ama arkadaş 20k deyince bir geriledim dedim adam 20k diyor ee bura 30kdan fazla o yüzden şu an biraz dağa araştırmaya oturdum bilemedim. Hazır sistem de alabilirim.
Ben İtopya'da bir araya getirmiştim ama arkadaş 20k deyince bir geriledim dedim adam 20k diyor ee bura 30kdan fazla o yüzden şu an biraz dağa araştırmaya oturdum bilemedim. Hazır sistem de alabilirim.
İtopyadan almak zorunlu değil ise, toplanır veya alınır daha güzel sistemler , itopya genel olarak pahalı. Tam bütçenizi söylerseniz ve yer site farketmiyor ise alınır kat kat iyisi.