İtopya'dan almak zorunlu değil ise, toplanır veya alınır daha güzel sistemler, İtopya genel olarak pahalı.

Nereden alabilirim nereden toplayabilirim önerebileceğiniz bir yer var mı? Ya da parça parça en ucuz yerlerden alıp en son birleştirme yapmalıyım bilemedim.

Nereden alabilirim nereden toplayabilirim önerebileceğiniz bir yer var mı? Ya da parça parça en ucuz yerlerden alıp en son birleştirme yapmalıyım bilemedim.
Bir çok site var , gaminggen, gamegaraj , tebilon, böyle bir sürü site var. Tam bütçeniz ve klavye mouse vs dahil ise hazır sistem önerelim.

Klavye mouse monitör kulaklık hazır alacağım sadece kasayı netleştiremedim bir türlü. Bütçe yok yani 5600X ve RTX 3060 Ti istiyorum hazır kasalara baktım çok daha uyguna geliyor.

Klavye mouse monitör kulaklık hazır alacağım sadece kasayı netleştiremedim bir türlü. Bütçe yok yani 5600X ve RTX 3060 Ti istiyorum hazır kasalara baktım çok daha uyguna geliyor.
5600 alın x e fazla para vermeyin, gaminggende gezinin biraz.

Bütçeniz nedir AMD ve RTX sistem önerisi yapalım.

Bende bütçe yok yani başta ben direkt 4090 i9'lu sistem alacaktım ama gerek yok dedim sonra 4070 oradan 3080 derken 3060 Ti'nin 1080p için yeterli olduğunu karar verdim. Monitör olarak 360Hz mi 240Hz mi daha sağlıklı ve verimli olur sizce.

2K ve 4K kullanma tarafı değilim da çok Hz farkı gerekli genelde FPS oyunları oynuyorum arada hikayeli vb oyunlar oynuyorum.

Profesyonel olarak , valorant , csgo oynuyorsunuz. 360hz iyi olur, yoksa 240 işinizi çok rahat görür. 3060tili sistsmler 16 17yede bulunuyor.

Teşekkür ederim yardımlarınız için 360Hz monitör ve RTX 3060 Ti R5 5600 alacağım hazır bir şekilde tekrardan teşekkür ederim herkese iyi geceler dilerim.

Teşekkür ederim yardımlarınız için 360Hz monitör ve RTX 3060 Ti R5 5600 alacağım hazır bir şekilde tekrardan teşekkür ederim herkese iyi geceler dilerim.
360hz bende düşünüyorum, ve 360hz için işlemciyi bayağı yüksek tutmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…