svr12 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #21 svr12 dedi: K Kendi sitesi daha iyi olur 2 dakikaya atıyorum. Genişletmek için tıkla... FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Ekran kartı bu. svr12 dedi: FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Ekran kartı bu. Genişletmek için tıkla... OCCT indir Cinebench R23 indir hocam şimdilik sonuçlara göre diğerlerine bakarız.
svr12 dedi: K Kendi sitesi daha iyi olur 2 dakikaya atıyorum. Genişletmek için tıkla... FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Ekran kartı bu. svr12 dedi: FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Ekran kartı bu. Genişletmek için tıkla... OCCT indir Cinebench R23 indir hocam şimdilik sonuçlara göre diğerlerine bakarız.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.207 Çözümler 83 Yer Başkent 5 Nisan 2025 #22 LoL'den çok şikayet var, bununla ilgili bir sürü şikayet konusu görmeye başladım. CS 2 düşük FPS almanınzın nedeni ayarlamalar olabilir. Cinebench R23 skoru görmek ne olduğunu öğrenmek için faydalı olabilir.
LoL'den çok şikayet var, bununla ilgili bir sürü şikayet konusu görmeye başladım. CS 2 düşük FPS almanınzın nedeni ayarlamalar olabilir. Cinebench R23 skoru görmek ne olduğunu öğrenmek için faydalı olabilir.
D dornm7890 Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #23 svr12 dedi: FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Ekran kartı bu. OCCT indir Cinebench R23 indir hocam şimdilik sonuçlara göre diğerlerine bakarız. Genişletmek için tıkla... furmark testini yapıyorum şu an bittiğinde sonucları atacagım svr12 dedi: FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Ekran kartı bu. OCCT indir Cinebench R23 indir hocam şimdilik sonuçlara göre diğerlerine bakarız. Genişletmek için tıkla... bu test bitmiyor gibi testin içinden mi ss atmalıyım dornm7890 dedi: furmark testini yapıyorum şu an bittiğinde sonucları atacagım bu test bitmiyor gibi testin içinden mi ss atmalıyım Genişletmek için tıkla...
svr12 dedi: FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Ekran kartı bu. OCCT indir Cinebench R23 indir hocam şimdilik sonuçlara göre diğerlerine bakarız. Genişletmek için tıkla... furmark testini yapıyorum şu an bittiğinde sonucları atacagım svr12 dedi: FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Ekran kartı bu. OCCT indir Cinebench R23 indir hocam şimdilik sonuçlara göre diğerlerine bakarız. Genişletmek için tıkla... bu test bitmiyor gibi testin içinden mi ss atmalıyım dornm7890 dedi: furmark testini yapıyorum şu an bittiğinde sonucları atacagım bu test bitmiyor gibi testin içinden mi ss atmalıyım Genişletmek için tıkla...
svr12 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #24 dornm7890 dedi: FurMark testini yapıyorum şu an bittiğinde sonucları atacagım. Bu test bitmiyor gibi testin içinden mi SS atmalıyım. Genişletmek için tıkla... Aynen direkt SS al o sol tarafı. dornm7890 dedi: FurMark testini yapıyorum şu an bittiğinde sonucları atacagım. Bu test bitmiyor gibi testin içinden mi SS atmalıyım. Eki Görüntüle 2463142 Genişletmek için tıkla... Tamam bir sorun yok oyunlarda niye böyle oluyor bir de Cinebench indiri misin?
dornm7890 dedi: FurMark testini yapıyorum şu an bittiğinde sonucları atacagım. Bu test bitmiyor gibi testin içinden mi SS atmalıyım. Genişletmek için tıkla... Aynen direkt SS al o sol tarafı. dornm7890 dedi: FurMark testini yapıyorum şu an bittiğinde sonucları atacagım. Bu test bitmiyor gibi testin içinden mi SS atmalıyım. Eki Görüntüle 2463142 Genişletmek için tıkla... Tamam bir sorun yok oyunlarda niye böyle oluyor bir de Cinebench indiri misin?
D dornm7890 Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #25 AceTeq dedi: LoL'den çok şikayet var, bununla ilgili bir sürü şikayet konusu görmeye başladım. CS 2 düşük FPS almanınzın nedeni ayarlamalar olabilir. Cinebench R23 skoru görmek ne olduğunu öğrenmek için faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... csyi 1280x1024 en düşükte oynuyorum
AceTeq dedi: LoL'den çok şikayet var, bununla ilgili bir sürü şikayet konusu görmeye başladım. CS 2 düşük FPS almanınzın nedeni ayarlamalar olabilir. Cinebench R23 skoru görmek ne olduğunu öğrenmek için faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... csyi 1280x1024 en düşükte oynuyorum
svr12 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #26 dornm7890 dedi: CS'yi 1280x1024 en düşükte oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kaö FPS.
D dornm7890 Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #27 svr12 dedi: Kaö FPS. Genişletmek için tıkla... dm de 130 rekoda falan 240 üzeri
svr12 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #28 dornm7890 dedi: DM de 130 rekoda falan 240 üzeri. Genişletmek için tıkla... Yine az ya.
D dornm7890 Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #29 svr12 dedi: Yine az ya. Genişletmek için tıkla... doğru atmış mıyım testi
svr12 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #30 svr12 dedi: Yine az ya. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta kaç FPS alıyorsun. dornm7890 dedi: Doğru atmış mıyım testi. Genişletmek için tıkla... Doğru doğru hiçbir sorun yok ekran kartı gayet iyi.
svr12 dedi: Yine az ya. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta kaç FPS alıyorsun. dornm7890 dedi: Doğru atmış mıyım testi. Genişletmek için tıkla... Doğru doğru hiçbir sorun yok ekran kartı gayet iyi.