R5 5600X RTX 3070 sistemde RDR 2 FPS'i 103'ten, 30'a düştü

İşletim sistemi
Windows 10

omer2222

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Zotac rtx 3070
Anakart
b450m2
İşlemci
ryzen55600x
Arkadaşlar öncelikler herkese selam. Sitenize yeni kayıt oldum biraz acemiyim. Neyse soruma geçeyim arkadaşlar bugün RDR 2 indirdim Ultra ayarlarda kasmadan rahat rahat oynuyordum FPS değerleri 90-100-103 arasıydı oyuna biraz mola verdim tekrar açtığımda FPS 30 ve çok kötü kasmaya başladı bununun sebebi ne olabilir?
Sistemim Zotac RTX 3070 Ryzen 5 5600X sıcaklık değerleri oyun sırasın da GPU 69-70 CPU ise 56-58

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen dahili ekran kartına geçmiştir harici ekran kartını çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için görev yöneticisinden kontrol edin windows grafik ayarlarından rdr2 için grafik ayarlarını harici ekran kartı olarak seçin

Muhtemelen dahili ekran kartına geçmiştir harici ekran kartını çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için görev yöneticisinden kontrol edin windows grafik ayarlarından rdr2 için grafik ayarlarını harici ekran kartı olarak seçin
@584297 dahili grafik birimi yok o işlemcinin. @omer2222 V-Sync açtınız veya FPS limitlediniz galiba, oyun ayarlarını kontrol ediniz.

Son düzenleme:
Oyunu komple kaldırdım şu an yeniden kurulum yapılıyor bir de öyle deneyeyim bu arada arkadaşlar şu an CPU 99 kurulum yapıldığı için mi öyle?

Biliyorum olmadığını o yüzden sordum.

Vallahi ne yalan söyleyeyim hocam oyunu komple kaldırdım size sormadan önce şu an yeniden kurulum yapılıyor bakalım gene aynısı olacak mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    141,9 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı