AşirKarataş

Centipat
Daha fazla  
RAM
8x2 16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
1Tb SSD 2100/1800
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Yeni bir bilgisayar aldım ve performansını tam olarak kullanabilmek istiyorum ancak bu konuda işletim sistemi yüksek önem taşıyor. Birçok modlu Windows 10 ve 11 bulunmakta ve hangi işletim sistemini seçmeliyim bilmiyorum. Orijinal sistemi mi kullanmalıyım, Windows 10 mu 11 mi veya modlu ise Ghost Spectre mı atlas OS vb mi hangisini kullanarak güvenli bir şekilde sistemimden tam performans alır yormadan oyunlarımı yüksek FPS değerlerinde oynarım? Oduduğunuz için teşekkür ederim umarım yardımcı olabilirsiniz.

Windows 11 daha iyi orijinal sistem için 3000 TL gibi rakamlar baymanıza gerek yok 60 70 TL'ye OEM key alın formatt atsanızda gitrmez anakarta işleniyor.

Monitörünün özelliklerini sorabilir miyim.

Monitörünün özelliklerini sorabilir miyim?

Henüz almadım en yakın zamanda alacağım ancak 165 Hz 1 ms düşünüyorum.

Windows 11 daha iyi orijinal sistem için 3000 TL gibi rakamlar baymanıza gerek yok 60 70 TL'ye OEM key alın formatt atsanızda gitrmez anakarta işleniyor.

Kanka key kullanmam license cracklarim.

Windows 11 performans düşüşü, hata, veya driver problemi çıkartmaz değil mi henüz yeni ya tam oturmadı.
ben şahsen beklemeyi tercih eder win10 kullanırdım fakat sisteminiz zaten fazlasıyla güçlü endişe etmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…