R5 5600X RTX 3070 Sisteme Yükseltme Yapmak vs Yeni Sistem Toplamak

volkansvdk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar cebimde 10-15 bin TL param var, diyorum kenara 2.PC yapayım bu alttakini koyayım 5-6 sene ara ara kullanayım Knight falan eve arkadas gelince yan yana PC'de oynarız.

Ya da diyorum arkadaşlar alttaki sistememi ek bir seyler yapaym, ne diyorsunuz?
ASUS B550M-E Wi-Fi
Ryzen 5 5600X.
Zotac RTX 3070 8 GB.
XPG 8gb×2 RAM 3200MHz.
Crucial 500GB 3500 okuma /1900 yazma.
Rampage redsky 750W 80Plus Bronze kasa

İkinci elde RTX 3090 alabilirsin garantili. RTX 3070'i satıp artan parayı da ekleyip düzgün bir kasa ve PSU alırsın ve C4 PSU'dan kurtulmuş olursun. Hala para artacaktır, ona da 1 TB gen 4 SSD alırsın. Eve gelecek arkadaş için PC almak nedir hocam? Parayı çarçur etmek için hayatımda duyduğum en saçma bahane olabilir.:)

Yani yan masama PC yapacağım odama onu demek istiyorum bir arkadasım geldiginde oynadigimiz oyunu birlikte Yan yana oynayalm diye
Demek istediğini anladım zaten ama bu nasıl bir düşünce onu anlamadım kral arkadaşın gelince beraber oyun oynamak istiyorsan 2 tane oyun kolu al , konsol misali birkaç tane oyun indir o şekilde de vakit geçirebilirsin ki ben bu şekil yapıyorum 2 tane kolum var tekken , need for speed , pes falan aldım 10 numara vakit geçiyor. 2. Pc yi dizeceksin orada boşta duracak ve arkadaşın geldiğinde beraber oyun oynayacaksınız gerçekten bana garip geldi ama siz bilirsiniz yine de.

Demek istediğini anladım zaten ama bu nasıl bir düşünce onu anlamadım kral arkadaşın gelince beraber oyun oynamak istiyorsan 2 tane oyun kolu al, konsol misali birkaç tane oyun indir o şekilde de vakit geçirebilirsin ki ben bu şekil yapıyorum 2 tane kolum var Tekken, Need for Speed, pes falan aldım 10 numara vakit geçiyor. 2. PC'yi dizeceksin orada boşta duracak ve arkadaşın geldiğinde beraber oyun oynayacaksınız gerçekten bana garip geldi ama siz bilirsiniz yine de.

Knight Online oynuyorum kral ya çocuk genelde hani bize gelir Yan yana ve Discord'tan oynamak farklı ondan yana dizdigimde PC'yi zarar eder miyim mesela ve benim de işimi görür ornek 2 chara girip oynamam gerekir falan ondan şu an yanda mini PC var onu az yaksin diye ben evde degilken AFK farm da birakiyorum

Knight Online oynuyorum kral ya çocuk genelde hani bize gelir Yan yana ve Discord'tan oynamak farklı ondan yana dizdigimde PC'yi zarar eder miyim mesela ve benim de işimi görür ornek 2 chara girip oynamam gerekir falan ondan şu an yanda mini PC var onu az yaksin diye ben evde degilken AFK farm da birakiyorum
Peki bir pc den 2 hesaba girilmiyor mu o oyuna?yani öyle olsa bile çok bolluk yoksa maddi durumda 2. Pc israf

Peki bir PC'den 2 hesaba girilmiyor mu o oyuna? Yani öyle olsa bile çok bolluk yoksa maddi durumda 2. PC israf

Yok yok girilmiyor 2 PC 1 laptop var 1.PC ana PC 2.PC az yakip surekli acik kalip para kazandıran 3.PC ise gelip birlikte oynayabileceğimiz arkadas icin artı - oyunda sorun cikartmacak benim de yeri geldiginde ben bile oynayabileceğim PC gibi dusundum

Dosya Ekleri

• 16782345131642367535950384875895.jpg
    16782345131642367535950384875895.jpg
    182,4 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Geri
Yukarı