Arkadaşlar merhaba, bilgisayar toplayacağım fakat PSU ve kasa konusunda kararsız kaldım. PSU nasıl hesaplanır bilmiyorum güncel internet sitelerini de kontrol ettim fakat sizin de desteğinizle daha iyisini bulabilirim diye düşündüm. Toplayacağım bileşenlerin birbirleriyle uyumluluğu hakkında da yorum yapabilirsiniz her şekilde yardım kabul ediyorum desem yeridir. Bilgisayar bileşenleri aşağıdadır.
Anakart:
TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi)
RAM:
Corsair Vengeance LPX 32 GB.
Hard disk:
Western Digital purple WD43PURZ SATA 3.0 5400 RPM 3.5" 4 TB.
Bileşenler güzel de DDR4 tarafına o kadar yatırım yapmaya değer mi emin değilim. Eğer bütçeniz 26-27.000 TL bandındaysa DDR5 toplamak çok daha mantıklı.
Bileşenler güzel de DDR4 tarafına o kadar yatırım yapmaya değer mi emin değilim. Eğer bütçeniz 26-27.000 TL bandındaysa DDR5 toplamak çok daha mantıklı.
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
BitFenix Enso Mesh TG 4ARGB E-ATX Midi Tower, Tempered Glass Yan Parça Oyun PC Tower adreslenebilir RGB arka plan aydınlatması, iyi kablo yönetimi, RGB ağ ön plaka (siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ekran kartını boş bırakıyorum kalan bütçeyle istediğini ekleyebilirsin. Dediğim gibi AM5 artık çıkmışken özellike 5000 serisi kartlarda tanıtılmışken, AM4 tarafına yatırım yapmak bana saçma geliyor.
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
BitFenix Enso Mesh TG 4ARGB E-ATX Midi Tower, Tempered Glass Yan Parça Oyun PC Tower adreslenebilir RGB arka plan aydınlatması, iyi kablo yönetimi, RGB ağ ön plaka (siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ekran kartını boş bırakıyorum kalan bütçeyle istediğini ekleyebilirsin. Dediğim gibi AM5 artık çıkmışken özellike 5000 serisi kartlarda tanıtılmışken, AM4 tarafına yatırım yapmak bana saçma geliyor