R5 5600X RTX 4060 sistem nasıldır?

Bütçe
30

Arkane

Femtopat
Daha fazla  
Yüksek ayarlarda 60FPS veya civarı alır mıyım? RDR2, Cyberpunk, GoW tarzı yüksek sistem isteyen oyunlar için. 1080p çözünürlük düşünüyorum, iyi bir sistem derseniz 1440p monitör de alabilirim oyunları oynatırsa.

Ve uyumluluğu nasıl?

Dosya Ekleri

• IMG_1312.jpeg
    IMG_1312.jpeg
    79,8 KB · Görüntüleme: 48

O sistem için 30k çok

En az 24 GB RAM ve 1.5TB SSD istiyorum ama.

Bütçe 30k ise 32-33 arasına çıkabilirsen 7500F ve 4060 Ti hazır sistemler bulabilirsin çok daha mantıklı olacaktır.

Daha iyi hazır sistemlerde vardır illaki daha uyguna.

Çıkabilirim fakat çok da çıkmak istemiyorum, monitör ve klavyeye de para vereceğim çünkü.

Bu attığınız iyiymiş bu arada fakat ben özellikle artı olarak en az 24 GB RAM ve 1.5TB SSD istiyorum, gene bu fiyatlarda varsa bildiğiniz link atarsanız makbule geçer. Özellike aradığım özellikler: 8 GB VRAM, en az 20-24 GB RAM, 1.5TB SSD depo, fiyat olarak da 30'dan yüksek olmazsa iyi olur, 32 belki çıkabilirim ama çıkmak istemiyorum başka cihazlar da alacağım için.

Bir de ben GTX 1650’li laptoptan geçiş yapacağım, o yüzden öyle her oyunda 100+ FPS falan alma derdim yok, ayarlar low olmadığı sürece high-medium karışık bile oynarım yeterki 60FPS civarlarında alabileyim ve akıcı olsun. Uzun süre de götürsün. Ama bu bütçeye de alabildiğimin en iyisini almak isterim. Attığım sistem için de yorum yapabilirseniz sevinirim, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
En az 24 GB RAM ve 1.5TB SSD istiyorum ama.

Attığım sistemdeki SSD'yi 1TB M.2 yaparsanız 29K'ya denk geliyor sırf 24 GB RAM için ekran kartı ve işlemciden kısmayın ayrıca 16 GB RAM oyunlar için hala yeterli hiçbir AAA oyunun 15GB RAM'den fazla kullandığını görmedim içine sinmiyorsa da ileride bir 16 GB daha alıp 32 yaparsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı