T Toprak hayta Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 RTX 4060'ım var ve PUBG Mobile'de kaç FPS alırım bilmiyorum. İşemciyle alakası var ise R5 5600X var. Ek olarak; PUBG Mobile'ı bilgisayarıma nasıl yükleyebilirim?
RTX 4060'ım var ve PUBG Mobile'de kaç FPS alırım bilmiyorum. İşemciyle alakası var ise R5 5600X var. Ek olarak; PUBG Mobile'ı bilgisayarıma nasıl yükleyebilirim?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.402 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Toprak hayta dedi: RTX 4060'ım var ve PUBG Mobile'de kaç FPS alırım bilmiyorum. İşemciyle alakası var ise R5 5600X var. Ek olarak; PUBG Mobile'ı bilgisayarıma nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Gameloop uzerinden yukleyebilirsiniz.
Toprak hayta dedi: RTX 4060'ım var ve PUBG Mobile'de kaç FPS alırım bilmiyorum. İşemciyle alakası var ise R5 5600X var. Ek olarak; PUBG Mobile'ı bilgisayarıma nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Gameloop uzerinden yukleyebilirsiniz.
T tommy angelo x Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 223 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 GameLoop ile yükleyebilirsiniz. Optimizasyon sıkıntılı fakat akıcı bir şekilde rahat oynatır Max 120 FPS var diye biliyorum.
GameLoop ile yükleyebilirsiniz. Optimizasyon sıkıntılı fakat akıcı bir şekilde rahat oynatır Max 120 FPS var diye biliyorum.
T Toprak hayta Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 kxy dedi: GameLoop uzerinden yukleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama tam olarak anlayamadım. Detaylı bir anlatım yapabilir misiniz? Yoksa anlatan videolar var mı? Araştırdım ama anlayamadım. tommy angelo x dedi: GameLoop ile yükleyebilirsiniz. Optimizasyon sıkıntılı fakat akıcı bir şekilde rahat oynatır Max 120 FPS var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon sıkıntılı derken? Tam anlayamadım.
kxy dedi: GameLoop uzerinden yukleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama tam olarak anlayamadım. Detaylı bir anlatım yapabilir misiniz? Yoksa anlatan videolar var mı? Araştırdım ama anlayamadım. tommy angelo x dedi: GameLoop ile yükleyebilirsiniz. Optimizasyon sıkıntılı fakat akıcı bir şekilde rahat oynatır Max 120 FPS var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon sıkıntılı derken? Tam anlayamadım.
T tommy angelo x Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 223 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 Toprak hayta dedi: Denedim ama tam olarak anlayamadım. Detaylı bir anlatım yapabilir misiniz? Yoksa anlatan videolar var mı? Araştırdım ama anlayamadım. Optimizasyon sıkıntılı derken? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oyunu olmadığı için bilgisayarda kasma olabiliyor GameLoop indir yazıp indirirseniz girdiğiniz gibi ana ekranda PUBG çıkar.
Toprak hayta dedi: Denedim ama tam olarak anlayamadım. Detaylı bir anlatım yapabilir misiniz? Yoksa anlatan videolar var mı? Araştırdım ama anlayamadım. Optimizasyon sıkıntılı derken? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oyunu olmadığı için bilgisayarda kasma olabiliyor GameLoop indir yazıp indirirseniz girdiğiniz gibi ana ekranda PUBG çıkar.
T Toprak hayta Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #6 tommy angelo x dedi: Bilgisayar oyunu olmadığı için bilgisayarda kasma olabiliyor. GameLoop indir yazıp indirirseniz girdiğiniz gibi ana ekranda PUBG çıkar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. İyi günler. tommy angelo x dedi: Bilgisayar oyunu olmadığı için bilgisayarda kasma olabiliyor GameLoop indir yazıp indirirseniz girdiğiniz gibi ana ekranda PUBG çıkar. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklenemedi hatası veriyor neden? Son düzenleme: 29 Ocak 2025
tommy angelo x dedi: Bilgisayar oyunu olmadığı için bilgisayarda kasma olabiliyor. GameLoop indir yazıp indirirseniz girdiğiniz gibi ana ekranda PUBG çıkar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. İyi günler. tommy angelo x dedi: Bilgisayar oyunu olmadığı için bilgisayarda kasma olabiliyor GameLoop indir yazıp indirirseniz girdiğiniz gibi ana ekranda PUBG çıkar. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklenemedi hatası veriyor neden?
T tommy angelo x Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 223 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #7 Toprak hayta dedi: Tamamdır teşekkür ederim. İyi günler. Oyun yüklenemedi hatası veriyor neden? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız 64 Bit mi? 32 Bit mi?
Toprak hayta dedi: Tamamdır teşekkür ederim. İyi günler. Oyun yüklenemedi hatası veriyor neden? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız 64 Bit mi? 32 Bit mi?
T Toprak hayta Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #8 tommy angelo x dedi: Bilgisayarınız 64 Bit mi? 32 Bit mi? Genişletmek için tıkla... 64 bit.
T tommy angelo x Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 223 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #9 Toprak hayta dedi: 64 Bit. Genişletmek için tıkla... GameLoop 64 Bit mi indirdiniz?
T Toprak hayta Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #10 tommy angelo x dedi: GameLoop 64 Bit mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... GameLoop indir yazdığımda çıkan ilk siteye girdim download GameLoop yazanı yükledim.
tommy angelo x dedi: GameLoop 64 Bit mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... GameLoop indir yazdığımda çıkan ilk siteye girdim download GameLoop yazanı yükledim.