dragovv Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #11 Isavolo dedi: bunun linkini alıp buraya nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Neyin linki
Isavolo Picopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #12 dragovv dedi: Neyin linki Genişletmek için tıkla... senin attığın gibi tekrar nasıl atabilirim güncelleştirdiğim şekilde şu şekil 49770 tl oldu Dosya Ekleri resim_2024-07-03_161021899.png 70,4 KB · Görüntüleme: 24
dragovv dedi: Neyin linki Genişletmek için tıkla... senin attığın gibi tekrar nasıl atabilirim güncelleştirdiğim şekilde şu şekil 49770 tl oldu
dragovv Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #13 Isavolo dedi: senin attığın gibi tekrar nasıl atabilirim güncelleştirdiğim şekilde şu şekil 49770 tl oldu Genişletmek için tıkla... HDD yerine M2 SSD al oyunlar baya geç açılır Isavolo dedi: senin attığın gibi tekrar nasıl atabilirim güncel Genişletmek için tıkla... Isavolo dedi: senin attığın gibi tekrar nasıl atabilirim güncelleştirdiğim şekilde şu şekil 49770 tl oldu Genişletmek için tıkla... Yok oyel atamiyorsun heralde normalde sistem neyse o
Isavolo dedi: senin attığın gibi tekrar nasıl atabilirim güncelleştirdiğim şekilde şu şekil 49770 tl oldu Genişletmek için tıkla... HDD yerine M2 SSD al oyunlar baya geç açılır Isavolo dedi: senin attığın gibi tekrar nasıl atabilirim güncel Genişletmek için tıkla... Isavolo dedi: senin attığın gibi tekrar nasıl atabilirim güncelleştirdiğim şekilde şu şekil 49770 tl oldu Genişletmek için tıkla... Yok oyel atamiyorsun heralde normalde sistem neyse o
Isavolo Picopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #14 dragovv dedi: HDD yerine M2 SSD al oyunlar baya geç açılır Yok oyel atamiyorsun heralde normalde sistem neyse o Genişletmek için tıkla... hdd yi çıkarıp yerine 2 tb ssd taktım aynı markadan ve bu ekran kartını daha önce görmemiştim iyi mi?
dragovv dedi: HDD yerine M2 SSD al oyunlar baya geç açılır Yok oyel atamiyorsun heralde normalde sistem neyse o Genişletmek için tıkla... hdd yi çıkarıp yerine 2 tb ssd taktım aynı markadan ve bu ekran kartını daha önce görmemiştim iyi mi?
dragovv Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #15 Isavolo dedi: hdd yi çıkarıp yerine 2 tb ssd taktım aynı markadan ve bu ekran kartını daha önce görmemiştim iyi mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı baya iyi rtx 4070 süper hangi çözünürlükte oynayacaksin
Isavolo dedi: hdd yi çıkarıp yerine 2 tb ssd taktım aynı markadan ve bu ekran kartını daha önce görmemiştim iyi mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı baya iyi rtx 4070 süper hangi çözünürlükte oynayacaksin
Isavolo Picopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #16 dragovv dedi: Ekran kartı baya iyi rtx 4070 süper hangi çözünürlükte oynayacaksin Genişletmek için tıkla... 1920x1080 oynayacağım şimdilik ama kasayı alacağım zaman değişebilir
dragovv dedi: Ekran kartı baya iyi rtx 4070 süper hangi çözünürlükte oynayacaksin Genişletmek için tıkla... 1920x1080 oynayacağım şimdilik ama kasayı alacağım zaman değişebilir
dragovv Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #17 Isavolo dedi: 1920x1080 oynayacağım şimdilik ama kasayı alacağım zaman değişebilir Genişletmek için tıkla... İşlemciyi yükselt o zaman 7600x al o 360mm soğutucuyu tak rahat sogutur
Isavolo dedi: 1920x1080 oynayacağım şimdilik ama kasayı alacağım zaman değişebilir Genişletmek için tıkla... İşlemciyi yükselt o zaman 7600x al o 360mm soğutucuyu tak rahat sogutur
Isavolo Picopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #18 dragovv dedi: İşlemciyi yükselt o zaman 7600X al o 360mm soğutucuyu tak rahat sogutur Genişletmek için tıkla... Eyvallah ustam hallettim her şeyi cillop gibi oldu hayırlısı bakalım teşekkürler yardımcı olduğun için.
dragovv dedi: İşlemciyi yükselt o zaman 7600X al o 360mm soğutucuyu tak rahat sogutur Genişletmek için tıkla... Eyvallah ustam hallettim her şeyi cillop gibi oldu hayırlısı bakalım teşekkürler yardımcı olduğun için.
dragovv Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #19 Isavolo dedi: Eyvallah ustam hallettim her şeyi cillop gibi oldu hayırlısı bakalım teşekkürler yardımcı olduğun için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler
Isavolo dedi: Eyvallah ustam hallettim her şeyi cillop gibi oldu hayırlısı bakalım teşekkürler yardımcı olduğun için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler