R5 5600X - RTX 4070 Ti Super uyumlu olur mu?

Size katılmıyorum bu konuda AM5 en ucuz 3-4K harcar ve size 4070 Super bile yeter sonuçta drop yemektense tam performans almak daha iyidir GT710 kullanıyorum ve RDR2'ye zor giriyorum düşünün birkaç performans için değmez tavsiyem RX alın paranız cepte kalır.

Hem de monitör olarak 2K alırsanız daha iyi olabilir 4K biraz gereksiz gibi ama yine de iyidir.

AM5 3-4K mı harcar? Alacağım anakart öyle 2 slotlu falan olmaz. Soğutmalı ve 4 RAM slotlu DDR5 anakart şu anmin 7k. 5600X de takamayacağım için işlemci de elimde kalacak. Böyle bir yükseltme de 7800x3D taktım diyelim hadi 15k da oraya say. Eee RAM'ler de 3K diyelim. Hocam galiba kafanız karıştı.

2K monitör konusunda herkes bana 2K al diyor ancak 2K native görüntü kalitesi 4K DLSS dengeliye yetişmiyor bile. 4K oynarım 60FPS altı oyunlarda da DLSS kalite açarım.

AMD ekran kartının sahibi gelsin yanıma al bu kart hediye sana demediği sürece almam. Tek vasfı kas gücü ve oyun olan gereksiz bir kart bence. Şükür FSR geliştirmeye çalışıyorlar da oradan biraz kurtarıyor.

Elinizdekileri satarsanız daha iyidir ben 1 hafta elimdekileri sattım fiyat 13K'den 3K ya düştü biraz düşünün hocam.

Hocam sizin için her şey Ai ben olsam koşa koşa RX 9070 alırım her şey Ai değildir saf kas gücü oyuncuların her şeyidir üstelik sizin durumunuzda olmayıp oyunları 720p de açıp düşük oyunlara zor girenler var (ben mesela) halinize şükredin derim.

Kendim çalıştım aldım. Benim de yoktu zamanında. 720p açacak sistemim dahi. Acele edip AMD alan arkadaşlarım 1,5 yıl wattmann yüzünden delirdiler. Şu an belki bu sorunlar kalktı ancak bana hala güven vermiyor. 2. el 5600X alacak kişi zor bulursun zaten koyanlar da sıfıra yakın fiyata koyuyor. Anakart zaten alan olmaz sıkıntısı vardır diye. Satma işini geç düz para hesabı yap.

Pazarlığınız iyiyse satarsınız 1 hafta önce RX 6600 kullanıyordum ve hiç öyle sorunlar yok güvenin bana driver sorunları da düzeldi doya doya alın ve de anakartı test edebilirler alım sırasında pazarlığınız iyiyse 2K'lık eşyayı 10k ya bile satabilirsiniz.

Örnekleme abartı oldu sanki hocam. Şimdi 5600X fiyatlarına baktım da 5Kdan koyan var. Minimum 3K o da garantisiz kutusuz.
Biraz abarttım doğru hocam başka kişilere de sata bilirsiniz hocam

Örnekleme abartı oldu sanki hocam. Şimdi 5600X fiyatlarına baktım da 5Kdan koyan var. Minimum 3K o da garantisiz kutusuz.

AMD güven vermiyor.
Son dediğinize katiyen katılmıyorum...

Bu.

Site yanlış, bu siteye itibar etmeyin. Ama 4 k da 5600X sorun yaratmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…