gutslquaz Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #11 the Prodigy dedi: Anakartın ASUS ise; sistem açılırken Del tuşuyla BIOS'a gireceksin, açılan ilk ekranda D.O.C.P ayarını Profile #1 yapıp F10 ile BIOS'dan çıkacaksın. Darboğaz hissedilmese bile kullanımları kontol etmen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki docp nedir??
the Prodigy dedi: Anakartın ASUS ise; sistem açılırken Del tuşuyla BIOS'a gireceksin, açılan ilk ekranda D.O.C.P ayarını Profile #1 yapıp F10 ile BIOS'dan çıkacaksın. Darboğaz hissedilmese bile kullanımları kontol etmen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki docp nedir??
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.877 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 30 Eylül 2023 #12 gutslquaz dedi: Peki D.O.C.P nedir? Genişletmek için tıkla... Bellekleri vadedilen frekansa çıkaran ayar. XMP'nin ASUS AMD anakartlardaki karşılığı.
gutslquaz dedi: Peki D.O.C.P nedir? Genişletmek için tıkla... Bellekleri vadedilen frekansa çıkaran ayar. XMP'nin ASUS AMD anakartlardaki karşılığı.
gutslquaz Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #13 the Prodigy dedi: Bellekleri vadedilen frekansa çıkaran ayar. XMP'nin ASUS AMD anakartlardaki karşılığı. Genişletmek için tıkla... simdi anladım tesekkur ederim. the Prodigy dedi: Bellekleri vadedilen frekansa çıkaran ayar. XMP'nin ASUS AMD anakartlardaki karşılığı. Genişletmek için tıkla... 3600mhzde mavi ekran alırsın diyolar,ne yapmalıyım?
the Prodigy dedi: Bellekleri vadedilen frekansa çıkaran ayar. XMP'nin ASUS AMD anakartlardaki karşılığı. Genişletmek için tıkla... simdi anladım tesekkur ederim. the Prodigy dedi: Bellekleri vadedilen frekansa çıkaran ayar. XMP'nin ASUS AMD anakartlardaki karşılığı. Genişletmek için tıkla... 3600mhzde mavi ekran alırsın diyolar,ne yapmalıyım?
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.877 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 30 Eylül 2023 #14 gutslquaz dedi: simdi anladım tesekkur ederim. 3600mhzde mavi ekran alırsın diyolar,ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Niye alasın? Aç gitsin. Sorun yaşarsan yardımcı olurum.
gutslquaz dedi: simdi anladım tesekkur ederim. 3600mhzde mavi ekran alırsın diyolar,ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Niye alasın? Aç gitsin. Sorun yaşarsan yardımcı olurum.
gutslquaz Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #15 the Prodigy dedi: Niye alasın? Aç gitsin. Sorun yaşarsan yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkür ederim bu gece acacagım
the Prodigy dedi: Niye alasın? Aç gitsin. Sorun yaşarsan yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkür ederim bu gece acacagım