E Efe Eralp Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 RAM XPG SPECTRIX D50 16GB 3200 MHz Ekran kartı ASUS Dual Radeon RX 5500 XT 4 GB Anakart ASUS TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi) İşlemci AMD Ryzen 5 5600X Oyuna start verince birkaç saniye sonra oyundan atıyor. Hata da vermiyor. Ne yapmalıyım? AMD Radeon RX 5500 XT için 21.1.2 driver versiyonu kurulu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022
Oyuna start verince birkaç saniye sonra oyundan atıyor. Hata da vermiyor. Ne yapmalıyım? AMD Radeon RX 5500 XT için 21.1.2 driver versiyonu kurulu.
Smith Wesson Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 Hangi diske kuruyorsunuz oyunu SSD kullanıyor musun? Artı 0 Eksi
A AkO Hectopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 391 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 Orijinal mi oyun orijinalse Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Ve bu 2'sini yükle orijinal degilse crak degiştir Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Artı 0 Eksi
Orijinal mi oyun orijinalse Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Ve bu 2'sini yükle orijinal degilse crak degiştir Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
KS KS E Efe Eralp Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #4 Smith Wesson dedi: Hangi diske kuruyorsunuz oyunu SSD kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... HDD ye indirdim. Artı 0 Eksi
Smith Wesson dedi: Hangi diske kuruyorsunuz oyunu SSD kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... HDD ye indirdim.
Smith Wesson Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #5 Oyunu kurduğun diskte AMD StoreMI filan var mı? Artı 0 Eksi
KS KS E Efe Eralp Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #6 AkO dedi: Orijinal mi oyun orijinalse Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Ve bu 2'sini yükle orijinal degilse crak degiştir Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Oyun Steam den orijinal ayrı yeten eskiden şunu kurmuştum aynısı mı ? Smith Wesson dedi: Oyunu kurduğun diskte AMD StoreMI filan var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok zaten programları ve uygulamaları ssd ye oyunları hdd ye indiriyorum. AkO dedi: Orijinal mi oyun orijinalse Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Ve bu 2'sini yükle orijinal degilse crak degiştir Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'den orijinal ayrı yeten eskiden şunu kurmuştum aynısı mı? Artı 0 Eksi
AkO dedi: Orijinal mi oyun orijinalse Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Ve bu 2'sini yükle orijinal degilse crak degiştir Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Oyun Steam den orijinal ayrı yeten eskiden şunu kurmuştum aynısı mı ? Smith Wesson dedi: Oyunu kurduğun diskte AMD StoreMI filan var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok zaten programları ve uygulamaları ssd ye oyunları hdd ye indiriyorum. AkO dedi: Orijinal mi oyun orijinalse Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Ve bu 2'sini yükle orijinal degilse crak degiştir Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'den orijinal ayrı yeten eskiden şunu kurmuştum aynısı mı?
Smith Wesson Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #7 İmkanınız varsa ya da C diskinde yer varsa farklı diske kurup deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS E Efe Eralp Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #8 Smith Wesson dedi: İmkanınız varsa ya da C diskinde yer varsa farklı diske kurup deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunu silmeden falan direkt C ye aktarsam da olur değil mi? Artı 0 Eksi
Smith Wesson dedi: İmkanınız varsa ya da C diskinde yer varsa farklı diske kurup deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunu silmeden falan direkt C ye aktarsam da olur değil mi?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #9 Process Monitör ile hata raporu paylaşman gerekiyor. Ama ben okumasını bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Process Monitör ile hata raporu paylaşman gerekiyor. Ama ben okumasını bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Smith Wesson Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #10 Efe Eralp dedi: Oyunu silmeden falan direkt C ye aktarsam da olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz maalesef yeniden kurmanız gerekiyor Save dosyalarını yedekleyin isteseniz. Artı 0 Eksi
Efe Eralp dedi: Oyunu silmeden falan direkt C ye aktarsam da olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz maalesef yeniden kurmanız gerekiyor Save dosyalarını yedekleyin isteseniz.