R5 5600X RX 6600 sistem oyunlarda iyi FPS verir mi?

Kesinlikle güvenilir. Siz SSD ve HDD'nizi seçin fiyatı kendi güncelliyor sonra bana yazın fiyatı. Ben size bir de monitör bulacağım.
tamamdır hocam

Kesinlikle güvenilir. Siz SSD ve HDD'nizi seçin fiyatı kendi güncelliyor sonra bana yazın fiyatı. Ben size bir de monitör bulacağım.
hocam işlemci soğutucusu olarak ne seçebilirim

tamamdır hocam

hocam işlemci soğutucusu olarak ne seçebilirim
Normalde Stok gönderirler. Sıvı istiyorsanız Monitörü dediğim gibi seçiyorum geriye 2000 kalıyor. Üstüne SSD seçin. Bakalım para kalacak mı ona göre bakarız.

Normalde Stok gönderirler. Sıvı istiyorsanız Monitörü dediğim gibi seçiyorum geriye 2000 kalıyor. Üstüne SSD seçin. Bakalım para kalacak mı ona göre bakarız.
hocam ssd hdd seçtim 44 k oldu 45 i biraz geçse bişey olmaz

O zaman size kule tipi soğutucu olarak.
Eki Görüntüle 2221756
Bu nasıl? RGB hali bir altında var ama 1900 TL
tamamdır hocam teşekkürler wifi adaptör önerir misin bide başka bişi kalmadı
O zaman size kule tipi soğutucu olarak.
Eki Görüntüle 2221756
Bu nasıl? RGB hali bir altında var ama 1900 TL
birde aynı sistemin 4060 lı olanı var o da iyi mi iyiyse onada bakabilirim fiyatı da daha uygun.

tamamdır hocam teşekkürler wifi adaptör önerir misin bide başka bişi kalmadı

birde aynı sistemin 4060 lı olanı var o da iyi mi iyiyse onada bakabilirim fiyatı da daha uygun.
4070 daha iyi. Wifi adaptör yerine ethernet alabilirsin. O konuda bilgim yok. Böyle 46k falan oldu monitörle beraker 51K biraz geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…