R5 5600X RX 6700 XT sistem GTA 6 kaldırır mı?

keremselim30

Picopat
Daha fazla  
RAM 16 GB 3600 MHz CL 17 19 19 37 trc 59.
İşlemci all Core 4.85 GHz.
Ekran kartı RX 6700 XT ortalama 2700 MHz üstü Core 2138 MHz üstü Memory frekansına erişiyor.
Disk Kioxia Exceria 500GB NVMe SSD 1500r/1500w hızında.

Gelecekteki oyunlarda düzgün FPS verir mi para bulursam 32 GB bellek yapacağım.

Cyberpunk gibi olursa zor ama rockstar gibi firma mükemmel ötesi optimizasyonlarıyla sistem gereksinimlerini elinden geldiğince düşürür ama kesin değil.

6700XT 5600X sistem PS5'e yakın performans veriyor. Oyun zaten PS5'de oynanabileceği için bence bu sistem de oynatır. En kötü ihtimal 1080P düşük grafiklerde 60fps alacağını düşünüyorum. Tabi kesin bir şey diyemem sadece tahmin.

Yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Sözünü duymuşsunuzdur. Rockstar'ı bilenler bilir. GTA 4 ve GTA 5 PC'lerde hep özürlü çalışmıştır. "Crysis kaldırır mı ?" sorusunu yanına "GTA kaldırır mı ?" sorusunu millete sordurmuş bir seriden bahsediyoruz. Konsollarda yağ gibi akacak ama PC için konsol portu yapacakları için, her zaman ki gibi, sıkıntılı çıkaracaklarını tahmin ediyorum. Belki RTX 5090'lı sistemlerde bile oyun dört dörtlük çalışmayacak.

Oyun önce konsollara çıkacak paşa gönülleri ne zaman port etmek isterse, o zaman PC'ye gelecek...
Konsol cenahı bastırırsa, 2 belki 3 yıl bile sürebilir, PC'ye gelmesi...

Red Dead Redemption 2 için , 2019 Mayıs ayında PC'ye gelme ümidim kalmadığında dolayı Bim'den RDR2 Bundle PS4 aldım. Bu firma böyle bir firma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…