R5 5600X RX 6700XT sistem için PSU önerisi

0ndrylmz

Decapat
Daha fazla  
Gigabyte Gaming X V2 rev 1.4
Ryzen 5 5600X.
MSI Mech 2X 6700 XT fiyat.
8x2 Goodram 3600 MHz.
H100 ice 240mm RGB.
1X nvm SSD 512 GB.
1X nvm SSD 1TB.
500W high performance PSU.
Warzone, Apex oynarken PC kapanıyor, geriye kalan oyunlarda hiçbir problem yok. İşlemcim ısınmıyor, ekran kartım ısınmıyor, herhangi bir problem yok. 600 PSU var. Muhtemelen PSU gücü yetmediği için bu problemlerle karşılaşıyorum. Başka bir problemi yok çünkü anlamadım gitti. Maksimum bütçem var, kaç watt ve ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun güç kaynağından olup olmadığını öğrenmek için OCCT programından power testi yapın.

Ayrıca 500W yazıp sonra 600 yazmışsınız, hangisi doğru?

Sorunun güç kaynağından olup olmadığını öğrenmek için OCCT programından Power testi yapın.

Ayrıca 500W yazıp sonra 600 yazmışsınız, hangisi doğru?

600W, eve gidince deneyeceğim. Değerleri fotoğraf olarak atarım.

aynı oyunda aynı sorunu ben de yaşıyorum. 5600x 6700xt 3600 8x2 ram var sistemim de. warzone girince bilgisayar kapanıyor kasa çalışıyor ama res atmak gerekiyor. bende psu olarak düşünmüştüm sorunlu diyebileceğim. funmark testi yapınca ekran kartımın sıcaklığı 60 geçmiyor fakat ooct ile power testi yaptığım da sıcaklıklarda aşırı yükselme ile karşılaştım. ekran kartı 90 gördü işlemci 85 oldu ve testi kapattım. bunun sebebi ne olabilir

Son düzenleme:

Kanka soğutucular sağlam değildir, tozlanmıştır. Macun zamanı gelmiştir. Yeterli gücü verip besleyemiyordur. BIOS fan ayarların bozulmuştur veya aşırı overclock yaptıysan eğer ondandır. Bilgisayarı güncelle ya da BIOS'u güncelle.

Sorunu çözdüm kardeşim, BIOS'ta PSU ile ilgili bir ayar var otomatikten çıkarttım Low değil de diğerini seçtim. Oldu kapanmıyor.

Son düzenleme:
bu ayarın tam adını söyleyebilir misin? testler de her şey stabil ve yolun da görünüyor fakat oyuna girince şutluyor beni. her şeyi denedim fakat bir türlü sonuca ulaşamadım.

Bu ayarın tam adını söyleyebilir misin? Testler de her şey stabil ve yolun da görünüyor fakat oyuna girince şutluyor beni. Her şeyi denedim fakat bir türlü sonuca ulaşamadım.

Söyleyeceğim şu an deli gibi Warzone oynuyorum ahaha

Bu ayarın tam adını söyleyebilir misin? Testler de her şey stabil ve yolun da görünüyor fakat oyuna girince şutluyor beni. Her şeyi denedim fakat bir türlü sonuca ulaşamadım.

Power Supply idle yi bul typical idleyi seç.

Denedin mi kardeşim? Merak ettim.

Son düzenleme:
açtım da olmadı yine. oyundan atmıyor ama çok fazla drop giriyor. 160 fps alırken 80 e 60 a düşüyor bir an da drop yapıyor. her şeyimi test ettim her şey yolun da görünüyor sorun nedir hiçbir fikrim yok kaldım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…