Merhaba,
İtopya'dan kendin topla menüsünden kendi bilgilerimle ve birkaç forum gezerek böyle bir sistem topladım kendimce, amacım God of War, yeni çıkacak The Last of Us,
Red Dead Redemption 2 tarzı oyunları Ultra veya high ayarlarda rahat rahat oynamak.
Hocam hazır sistem bekleyin bu sistemi çekene kadar, arasında beğenmediğiniz parçaları da sonra satıp arzu ettiklerinizi alırsınız. İnanın daha uyguna gelir. İkinci ele bulaşılmadan sıfır toplamak şuan çok maliyetli.
Merhaba,
İtopya'dan kendin topla menüsünden kendi bilgilerimle ve birkaç forum gezerek böyle bir sistem topladım kendimce, amacım God of War, yeni çıkacak The Last of Us,
Red Dead Redemption 2 tarzı oyunları Ultra veya high ayarlarda rahat rahat oynamak.
Ekran Kartı olmadan bu şekilde bir toplama yaptım ekran kartı seçmek kalıyor geriye ram, soğutucu ve işlemciyi değiştirdim. Kasayı beyaz almayı düşünüyorum ama şuanda sitede kalmamış, onu mağazadan alabilirim.
bu arada şimdi dikkat ettim seçtiğim soğutucu ana kart ile uyumlu değil
Eki Görüntüle 1624645
Ekran Kartı olmadan bu şekilde bir toplama yaptım ekran kartı seçmek kalıyor geriye ram, soğutucu ve işlemciyi değiştirdim. Kasayı beyaz almayı düşünüyorum ama şuanda sitede kalmamış, onu mağazadan alabilirim.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!