TheDexter27
Decapat
Daha fazla
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/drive/folders/13_WDN2z4LiSKNtHAuw91U9pafKpv7TeC?usp=sharing
- RAM
- Adata XPG Spectrix D41 TUF RGB 8 GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 RAM
- Ekran kartı
- ASUS Radeon ROG RX 6800 Gaming OC 16 GB GDDR6 256
- Anakart
- ASUS Prime B550M-K 4600MHz(OC) DDR4
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz 35MB
İyi günler, 1 saat once Fortnite Save the World oynarken, alt-tab yapmam sonucu bilgisayar dondu, siyah ekran oldu ve kilitlendi. 1-2 dakika sonra AMD ekran kartının sorun çıkardığına dair uyarı verdi.
Arka planda 9 Kings ve Blacksmight Master vardı, genelikle birden fazla oyunu aynı anda oynuyorum, Fornite 30 fps'e kilitli ve diğer oyunlar 800x600p'de çalışıyor.
Daha önce aynı PC'de 6 ay boyunca rastgele zamanalrda mavi ekran alıyordum ancak format attıp Win 10'a geçince sorunlar kalktı(En azından yaklaşık 3 aydır kullandığım kadarı ile, bugüne dek)
Minidump-
drive.google.com
Hata Kodları,
VIDEO_ENGINE_TIMEOUT_DETECTED (141),VIDEO_DXGKRNL_LIVEDUMP (193),VIDEO_TDR_TIMEOUT_DETECTED (117)
Olay görüntüleyici-
drive.google.com
İlk defa olduğunda rastgele olduğunu düşünüp, tekrar aynı 3 oyunu açtım ve bir kaç dk içince aynı şekilde donma, kilitlenme ve ekran kartı sorun çıkardı hatası.
Isı değerlerini takip ediyordum, GPU 60 dereceyi geçmemişti,CPU aynı şekilde 55-60 derece arasında, Vram 8GB civarı
Depolama alanında sadece 5GB yer var. Acaba bir sorun yaratır mı?
Daha sabahleyin aynı şekilde oyunları oynuyordum ve üstelik başka programlarda açıktı.
Arka planda 9 Kings ve Blacksmight Master vardı, genelikle birden fazla oyunu aynı anda oynuyorum, Fornite 30 fps'e kilitli ve diğer oyunlar 800x600p'de çalışıyor.
Daha önce aynı PC'de 6 ay boyunca rastgele zamanalrda mavi ekran alıyordum ancak format attıp Win 10'a geçince sorunlar kalktı(En azından yaklaşık 3 aydır kullandığım kadarı ile, bugüne dek)
Minidump-
WATCHDOG - Google Drive

VIDEO_ENGINE_TIMEOUT_DETECTED (141),VIDEO_DXGKRNL_LIVEDUMP (193),VIDEO_TDR_TIMEOUT_DETECTED (117)
Olay görüntüleyici-
Olay görüntüleyici - Google Drive

İlk defa olduğunda rastgele olduğunu düşünüp, tekrar aynı 3 oyunu açtım ve bir kaç dk içince aynı şekilde donma, kilitlenme ve ekran kartı sorun çıkardı hatası.
Isı değerlerini takip ediyordum, GPU 60 dereceyi geçmemişti,CPU aynı şekilde 55-60 derece arasında, Vram 8GB civarı
Depolama alanında sadece 5GB yer var. Acaba bir sorun yaratır mı?
Daha sabahleyin aynı şekilde oyunları oynuyordum ve üstelik başka programlarda açıktı.
Son düzenleyen: Moderatör: