R5 5600X - RX 6800 sistemde oyunlarda işlemci kullanımı %100

Bu siteler çöp kullanmayın. İşlemcinin %100 olması da çok saçma ben o kartı benim 3300X'in üstüne bile taksam %100 kullanmaz. Virüs taraması falan yaptın mı?

Bu siteler çöp kullanmayın. İşlemcinin %100 olması da çok saçma ben o kartı benim 3300X'in üstüne bile taksam %100 kullanmaz. Virüs taraması falan yaptın mı?

Malwarebytes yüklü sistemde. Bir de Windows 10 yükleyip bakacağım.

Malwarebytes yüklü sistemde. Bir de Windows 10 yükleyip bakacağım.

Tüm oyunlarda mı böyle çünkü öyle yazmışsın? Her oyunun işlemci yükü bile aynı değil birisinde %40 kullanır birisinde %80. Hepsinde %100 olması normal şartlarda olmaz.

Şurada 12100F bile RTX 4090'ın altında öyle bir durum yaşamamış, çekirdek gücünden sebep 4090'ı tam besleyemez ama kullanımı da tavan yapmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10'da Dying Light 2 CPU kullanımı. Ayarlar Ultra.

Cyberpunk Ultra ayar.

Bu 2 oyunda CPU kullanımı tavan yapıyordu Windows 11'de. Şimdi Windows 10 yüklü. teşekkürler sorun çözüldü sayenizde. Çözünürlik 1080p bu arada. 10klık olmaktan kurtuldum

Windows 11'de bir bug mı var acaba çok ilginç, ben de kullanıyorum hiç başıma gelmedi ama neyse düzelmiş iyi oldu.

Windows 11 yeni bir işletim sistemi. Microsoft biraz deneysel yaklaşıyor bu işletim sistemine, daha stabil değil oyun konusunda. Çözüldüğüne sevindim.

Windows 11'de bir bug mı var acaba çok ilginç, ben de kullanıyorum hiç başıma gelmedi ama neyse düzelmiş iyi oldu.

Ama şimdi söyle aklıma geldi. Windows 11'de MSI Center yüklüydü. 10 da yüklemedim belki MSI Center'dan kaynaklı olabilir.

Windows 11 yeni bir işletim sistemi. Microsoft biraz deneysel yaklaşıyor bu işletim sistemine, daha stabil değil oyun konusunda. Çözüldüğüne sevindim.

Vallahi sayenizde yoksa kafayı yicektim. Teşekkürler.

Ama şimdi söyle aklıma geldi. Windows 11'de MSI Center yüklüydü. 10 da yüklemedim belki MSI Center'dan kaynaklı olabilir.

Kim bilir ben Afterburner hariç MSI, ASUS vb. yazılımlarını uzak tutuyorum sistemden o da yalnızca senin gibi kullanım ve sıcaklıkları takip etmek için. Overclock, undervolt vb. yapmak istersen onu da Afterburner'dan yapma kartın ayarını yamultuyor bizzat başıma geldi. Radeon Software en iyisi bunun için.

Bunun Windows ile ilgisi yok. MSI Afterburner ile ilgili. Ben Windows 11'e geçtiğimde online oyunda %2 CPU kullanımı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…