Windows 11'den dolayı mı oldu nasıl oldu bilemedim. İşlemci sömüren 2 oyun oynadım, işlemci %2 %4 kullanılıyor. Cyberpunk 2077'de de %5 %10 arası kullanıyor. FPS'de sorun yok. Windows 11 vampire bloodhunt. Rogue Company. Windows 10.
Windows 11'den dolayı mı oldu nasıl oldu bilemedim. İşlemci sömüren 2 oyun oynadım, işlemci %2 %4 kullanılıyor. Cyberpunk 2077'de de %5 %10 arası kullanıyor. FPS'de sorun yok. Windows 11 vampire bloodhunt. Rogue Company. Windows 10.
Görev yöneticisinde %100 ise gerçekten %100 kullanan bir şey vardır. Benim 5500 işlemci Cyberpunk oynarken en fazla %80 civarı kullanıyor. Windows 11 kullanıyorum.
Görev yöneticisinde %100 ise gerçekten %100 kullanan bir şey vardır. Benim 5500 işlemci Cyberpunk oynarken en fazla %80 civarı kullanıyor. Windows 11 kullanıyorum.
Bu arada MSI Afterburner bende kullanıyorum ama öyle bir bug oluşmadı. Belki W11 ile MSI Afterburner arasında bir uyuşmazlık olabilir ancak sanmıyorum W11’de oyun konusunda gerçekten sorun yaşayan kişiler var.
Ek olarak MSI Center’da kurulu bende yine aynı olaya sebebiyet vermedi.
Bu arada MSI Afterburner bende kullanıyorum ama öyle bir bug oluşmadı. Belki W11 ile MSI Afterburner arasında bir uyuşmazlık olabilir ancak sanmıyorum W11'de oyun konusunda gerçekten sorun yaşayan kişiler var.
Ek olarak MSI Center'da kurulu bende yine aynı olaya sebebiyet vermedi.