R5 5600X RX 7600 XT sistem nasıldır?

lucius8k

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sistem toplayacağım ve almayı düşündüğüm parçalardan birkaçı şunlar;
GPU: RX 7600 XT
CPU: Ryzen 5 5600X
ANAKART: Gigabyte B550 Gaming

Bu parçalar birbirine uyumlu mudur? Ve bu GPU yerine başka mantıklı bir seçim yapılabilir mi? Fikir belirtirseniz memnun olurum, teşekkürler.

Merhaba, sistem toplayacağım ve almayı düşündüğüm parçalardan birkaçı şunlar;
GPU: RX 7600 XT.
CPU: Ryzen 5 5600X.
Anakart: Gigabyte B550 Gaming.

Bu parçalar birbirine uyumlu mudur? Ve bu GPU yerine başka mantıklı bir seçim yapılabilir mi? Fikir belirtirseniz memnun olurum, teşekkürler.

7600XT yerıne 4000 serısınden bır kart alabılırsın ustune para koyarad DLSS 3 muhteşem bır yazılım. Benım tercıhım NVIDIA yana olurdu. Tercıh meselesi.

7600XT yerıne 4000 serısınden bır kart alabılırsın ustune para koyarad DLSS 3 muhteşem bır yazılım. Benım tercıhım NVIDIA yana olurdu. Tercıh meselesi.

7600XT 4000 serisinden 4070'e kafa tutuyor deniyordu arkadaşı bütçesi belli olmadan net bir şey diyemeyiz.

7600XT, bıldıgım kadarıyla 4060tan pahalıya satılıyor. Performans olarak aynı sayılırlar. Ben, daha ucuz olan 4060'ı tercih ederım.

Bır de eğer yeni PC alınacaksa bütçe zorlanıp AM5 soket alınmalı. AM4 mıladını doldurdu bence.

7600XT, bıldıgım kadarıyla 4060tan pahalıya satılıyor. Performans olarak aynı sayılırlar. Ben, daha ucuz olan 4060'ı tercih ederım.

Bır de eğer yeni PC alınacaksa bütçe zorlanıp AM5 soket alınmalı. AM4 mıladını doldurdu bence.

Ekran kartı nasıl güvenilir bir marka mı bu ino ?

7600XT 16GB, bu kartın rakibi olan 4060 ise 8GB. Bu yüzden ileriye dönük bir kart olması için 7600XT tercih ettim.

Neden DDR5 almıyorsun? Hazırı sistem al uğraşma daha ucuza gelir.
DDR5 RAM için uygun olan anakartlar çok pahalı olduğu için DDR4'ü yeterli buldum. Hazır sistem yerine toplamak daha mantıklı geliyor bana.

7600XT 16 GB, bu kartın rakibi olan 4060 ise 8 GB. Bu yüzden ileriye dönük bir kart olması için 7600XT tercih ettim.

DDR5 RAM için uygun olan anakartlar çok pahalı olduğu için DDR4'ü yeterli buldum. Hazır sistem yerine toplamak daha mantıklı geliyor bana.

Hazır sistem alırsan aynı fiyata ya da 1 2 k üstüne DDR5 alırsın. Bütçen ne?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı