Sistemimde ASUS Dual RX6600 XT var. Forza ve Need for Speed'te bir sorun yok ancak Valorant ve LoL'de siyah ekran sorunu yaşıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Sistemi yeniden başlatınca düzeliyor. Ekran kartımdan dolayımı bu sorun yoksa farklı bir şey mi?
Sistemimde ASUS Dual RX6600 XT var. Forza ve Need for Speed'te bir sorun yok ancak Valorant ve LoL'de siyah ekran sorunu yaşıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Sistemi yeniden başlatınca düzeliyor. Ekran kartımdan dolayımı bu sorun yoksa farklı bir şey mi?
Arka planda çalışıyordu alt+esc yapıp diğer programlara girebiliyordum .
Amd ekran kartı driverini silip tekrar yükledim daha o hatayı vermedi . Ancak şuandada oyunun içinde oynarken aniden ekran kitleniyor . alt+ esc olmuyor alt +f4 olmuyor sadece mause hareket edebiliyor başka hiçbirşey olmuyor . Restart atıyorum anca öyle düzeliyor . Kafayı yiyeceğim tam iyi bir sistem topladım diyorum olana bak ne bu ya
@emrekont55 22.5.1 sürücüsü kullanıyorsun diye düşünüyorum. O sürücü güzel ve performanslı. Oyun dosyalarını yeniledin mi Riot Launcher üzerinden bir de alt-tab çalışıyor mu o yaşanırken?