R5 5600X RX6600 XT Valorant ve LoL'de siyah ekran hatası

emrekont55

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 32 gb ( 4x8 ) gb 3200 mhz ram
Ekran kartı
Asus dual Oc RX6600XT
Anakart
Asus tuf b450m pro 2
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Sistemimde ASUS Dual RX6600 XT var. Forza ve Need for Speed'te bir sorun yok ancak Valorant ve LoL'de siyah ekran sorunu yaşıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Sistemi yeniden başlatınca düzeliyor. Ekran kartımdan dolayımı bu sorun yoksa farklı bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep bu tarz sorunlari amd kartlarında görüyorum.

Siyah ekrandan kastın sistem arka planda çalışıyor mu yoksa siyah ekran verip kendisini yeniden mi başlatıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece
Arka planda çalışıyordu alt+esc yapıp diğer programlara girebiliyordum .
Amd ekran kartı driverini silip tekrar yükledim daha o hatayı vermedi . Ancak şuandada oyunun içinde oynarken aniden ekran kitleniyor . alt+ esc olmuyor alt +f4 olmuyor sadece mause hareket edebiliyor başka hiçbirşey olmuyor . Restart atıyorum anca öyle düzeliyor . Kafayı yiyeceğim tam iyi bir sistem topladım diyorum olana bak ne bu ya

Hayır 22.5.2 geldi daha yeni onu kullanıyorum . Oyun dosyalarını yenileme olayı nasıl oluyor ?
Alt tabda çalışmıyor

Teşekkür ederim bu sorun ekran kartından kaynaklımı ? Çevremdekiler hep amd nin ekran kartı alınmaz sorunlu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…